No module Published on Offcanvas position

Μαθήματα Μονωδίας Online.
Εξαιρετικοί Καθηγητές.

Ατομικά μαθήματα μονωδίας online προσαρμοσμένα στις δικές σου ανάγκες και σε πολύ προσιτές τιμές.

Γνώρισε τους Καθηγητές Μας

Είτε είσαι αρχάριος, προχωρημένος, μικρός ή μεγάλος, τα online μαθήματα μονωδίας είναι διαδραστικά και προσαρμοσμένα για σένα.

Ειρήνη Χ.


Μονωδία, φωνητική, ορθοφωνία
Από 15€
  • 20ετή εμπειρία στη διδασκαλία κλασικού και μοντέρνου τραγουδιού με ποικίλο ρεπερτόριο
  • Μόνιμη συνεργασία με ωδεία (τίτλος: Καθηγήτρια, δικαίωμα για έκδοση Πτυχίου/Διπλώματος)
  • Μεγάλη εμπειρία διδασκαλίας σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες τραγουδιστές, ηθοποιούς και σπουδαστές θεατρικών σχολών
Προφίλ

Ζωή Κ.


Μονωδία, ορθοφωνία, σύγχρονο τραγούδι
Από 23€
  • Αριστούχος διπλωματούχος καθηγήτρια με 20ετή εμπειρία.
  • Τελειοποίηση ερμηνείας – τεχνικής για ερασιτέχνες και επαγγελματίες.
  • Αγωγή λόγου - Ορθοφωνία.
Προφίλ

Ένας Καλύτερος Τρόπος Να Μάθεις

Μέσα από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου
Άριστοι Καθηγητές

Άριστοι Καθηγητές

Εξαιρετικοί καθηγητές σε καθοδηγούν στο κάθε βήμα του ταξιδιού σου στη μουσική

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Τα μαθήματα προσαρμόζονται στις δικές σου ανάγκες, στο στυλ και στους ρυθμούς σου

100% Εγγυημένα

100% Εγγυημένα

Δοκίμασε ένα μάθημα. Αν δεν μείνεις 100% ικανοποιημένος, σου κάνουμε δώρο ένα ακόμη μάθημα με κάποιον άλλο καθηγητή


Πως λειτουργεί

Να γιατί χιλιάδες μαθητές επιλέγουν online μαθήματα μουσικής με το MusicPal

διάλεξε δάσκαλο

Διάλεξε

Βρες τον ιδανικό για σένα δάσκαλο σε λιγότερο από 3 λεπτά. Αν χρειάζεσαι βοήθεια στην επιλογή σου, στείλε μας μήνυμα στο infοblofmusicραΙ.gr ή κάλεσέ μας στο 2107474471.
επικοινώνησε

Επικοινώνησε

Ο δάσκαλός σου θα σε κινητοποιήσει, θα σε υποστηρίξει και θα σε εμπνεύσει. Κάνε το πρώτο βήμα και επικοινώνησε μαζί του, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Κατάκτησε

Κάθε μάθημα είναι σχεδιασμένο να σε βοηθήσει να εξελιχθείς. Μάθε γρηγορότερα και ευκολότερα από κάθε άλλη φορά, έχοντας την εξατομικευμένη προσοχή ενός εξαιρετικού δασκάλου.

Γιατί MusicPal;

  • Εύκολο και Βολικό
  • 100% Εγγυημένο
  • Εξαιρετικοί Καθηγητές
  • Χιλιάδες Ικανοποιημένοι Μαθητές
μαθήματα πιάνου online

Είπαν για εμάς:

testimonial quotation

Δουλέψαμε με την Ειρήνη διαδικτυακά για να βρω πάλι τη φόρμα μου μετά από μια μεγάλη διακοπή. Αμέσως κατάλαβε πως είχε αλλάξει ο τύπος της φωνής μου από αυτόν που είχα παλιά και αρχίσαμε να δουλεύουμε με τα νέα δεδομένα. Μου έδωσε μια πλήρη εικόνα του νέου τύπου μου, κάποιες εκπληκτικές συμβουλές και κομμάτια που θα με βοηθούσαν να την αναπτύξω πιο γρήγορα. Πέρα από αυτό με βοήθησε και σε κάποια πρακτικά θέματα που αντιμετώπιζα όπως να μην σφίγγω το σαγόνι μου, να τοποθετώ πιο σωστά τη φωνή μου καθώς και την προφορά σε κάποιες ξενόγλωσσες άριες. Θα την συνιστούσα με κλειστά μάτια ως μια επαγγελματία καθηγήτρια, πολύ ευχάριστη, και ιδανική για να βρείτε την παλιά σας φόρμα ή να χτίσετε τεχνική εκ του μηδενός.

- Κρίστι, μαθήματα μονωδίας

testimonial quotation

Η Ζωή είναι μια δημιουργική και πολύ εμπνευσμένη καθηγήτρια και ερμηνεύτρια. Κάνουμε μάθημα εδώ και λίγους μήνες και είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με την βαθιά γνώση του αντικειμένου που διδάσκει, με την εξαιρετική μέθοδό της και με την πολύ διακριτική καθοδήγησή της προς το σωστό αποτέλεσμα. Ο στόχος είναι το πτυχίο σε τρία χρόνια από τώρα, κάτι που αρχικά έβλεπα ακατόρθωτο. Όμως η βελτίωση που έχω δει σε αυτό το διάστημα που δουλεύω μαζί της είναι εκπληκτική και ίσως να μην είναι και τόσο άπιαστο όνειρο τελικά.

- Λάμπρος, μαθήματα μονωδίας

testimonial quotation

Ασχολούμαι με τη μουσική πολλά χρόνια και από πέρυσι που έφυγα στην επαρχία ήταν το μεγάλο μου άγχος πως θα συνεχίσω τα μαθήματά μου της μονωδίας. Όταν βρήκα το MusicPal χάρηκα πάρα πολύ! Η Ζωή είναι από τις καλύτερες καθηγήτριες που είχα ποτέ. Πολύ έμπειρη δασκάλα αλλά και ερμηνεύτρια, είδε αμέσως τα σημεία της τεχνικής μου που υστερούσαν και εστίασε το μάθημά της σε αυτά. Η φωνή μου είναι στην καλύτερη κατάσταση που έχει υπάρξει ποτέ και νοιώθω πως πραγματικά το χρωστάω στην Ζωή. Ανεπιφύλακτα την συνιστώ ως καθηγήτρια.

- Δήμητρα, μαθήματα μονωδίας

testimonial quotation

Έπαιζα μουσική και τραγουδούσα αρκετά χρόνια σε πιο σύγχρονο ρεπερτόριο και μάλιστα ήμουν αρκετά καλός. Έτσι πήρα απόφαση να δοκιμάσω και το κλασικό τραγούδι και έκλεισα κάποια μαθήματα με την Ειρήνη από το MusicPal. Την πρώτη φορά που μου έδωσε να δοκιμάσω μια άρια, ειλικρινά ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί! Ήταν σαν ξαφνικά να μην είχα τραγουδήσει ποτέ ξανά. Η Ειρήνη είδε το άγχος μου, διέκοψε το μάθημα και ασχολήθηκε μαζί μου σε ανθρώπινο επίπεδο. Μου εξήγησε πως το κλασσικό ρεπερτόριο δεν έχει καμία σχέση με το σύγχρονο και είναι απολύτως φυσιολογικό να μην τα καταφέρω από την αρχή. Ήταν πολύ υπομονετική, πολύ χαμογελαστή και με καθοδήγησε σιγά-σιγά σε τεχνικά πράγματα που έπρεπε να διορθώσω. Τώρα, μετά από 5 μήνες που κάνουμε μάθημα, νοιώθω πως αρχίζω να φτάνω σε ένα αρκετά καλό επίπεδο και το χρωστάω εξολοκλήρου σε αυτή την υπομονετική και ψύχραιμη αντίδρασή της στο πρώτο εκείνο μάθημα. Εξαιρετική καθηγήτρια και ακόμα καλύτερος άνθρωπος. Την συστήνω ανεπιφύλακτα.

- Γιώργος, μαθήματα μονωδίας


Δημοφιλή Μαθήματα Μουσικής Online