No module Published on Offcanvas position

Μαθήματα Τζουρά Online.
Εξαιρετικοί Καθηγητές.

Ατομικά μαθήματα τζουρά online προσαρμοσμένα στις δικές σου ανάγκες και σε πολύ προσιτές τιμές.

Γνώρισε τους Καθηγητές Μας

Είτε είσαι αρχάριος, προχωρημένος, μικρός ή μεγάλος, τα online μαθήματα τζουρά είναι διαδραστικά και προσαρμοσμένα για σένα.

Άγγελος Π.


Τζουράς, μπουζούκι, μπαγλαμάς
Από 10€
  • Διδάσκω από τό 1998 σε ωδεία δημόσια και ιδιωτικά και online.
  • Εφαρμόζω μέθοδο για άμεση, γρήγορη και εύκολη εκμάθηση οποιουδήποτε επιπέδου.
  • Αναλαμβάνω μαθητές από 7 χρόνων καί άνω.
Προφίλ

Βαγγέλης Β.


Τζουράς, μπουζούκι, μπαγλαμάς, λαϊκή κιθάρα, λαούτο, μαντολίνο
Από 13€
  • Διδάσκω από το 2010 σε ιδιωτικά και δημόσια ωδεία δια ζώσης και online.
  • Η μέθοδος που εφαρμόζω είναι εύκολη με πράξη και θεωρία στο όργανο, για να αποκτήσετε ισχυρές βάσεις στη μουσική.
  • Αναλαμβάνω μαθητές από 7 ετών και άνω.
Προφίλ

Ένας Καλύτερος Τρόπος Να Μάθεις

Μέσα από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου
Άριστοι Καθηγητές

Άριστοι Καθηγητές

Εξαιρετικοί καθηγητές σε καθοδηγούν στο κάθε βήμα του ταξιδιού σου στη μουσική

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Τα μαθήματα προσαρμόζονται στις δικές σου ανάγκες, στο στυλ και στους ρυθμούς σου

100% Εγγυημένα

100% Εγγυημένα

Δοκίμασε ένα μάθημα. Αν δεν μείνεις 100% ικανοποιημένος, σου κάνουμε δώρο ένα ακόμη μάθημα με κάποιον άλλο καθηγητή


Πως λειτουργεί

Να γιατί χιλιάδες μαθητές επιλέγουν online μαθήματα μουσικής με το MusicPal

διάλεξε δάσκαλο

Διάλεξε

Βρες τον ιδανικό για σένα δάσκαλο σε λιγότερο από 3 λεπτά. Αν χρειάζεσαι βοήθεια στην επιλογή σου, στείλε μας μήνυμα στο infοblofmusicραΙ.gr ή κάλεσέ μας στο 2107474471.
επικοινώνησε

Επικοινώνησε

Ο δάσκαλός σου θα σε κινητοποιήσει, θα σε υποστηρίξει και θα σε εμπνεύσει. Κάνε το πρώτο βήμα και επικοινώνησε μαζί του, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Κατάκτησε

Κάθε μάθημα είναι σχεδιασμένο να σε βοηθήσει να εξελιχθείς. Μάθε γρηγορότερα και ευκολότερα από κάθε άλλη φορά, έχοντας την εξατομικευμένη προσοχή ενός εξαιρετικού δασκάλου.

Γιατί MusicPal;

  • Εύκολο και Βολικό
  • 100% Εγγυημένο
  • Εξαιρετικοί Καθηγητές
  • Χιλιάδες Ικανοποιημένοι Μαθητές
μαθήματα πιάνου online

Είπαν για εμάς:

testimonial quotation

Θυμάμαι πάντα τον πατέρα μου να παίζει με το τζουραδάκι του τα βράδια στο σπίτι. Πάντα ήθελα να μάθω, όμως μόνιμα κάτι πρόεκυπτε. Πέρυσι αποφάσισα ότι η καραντίνα μου έδινε την ιδανική ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που πραγματικά αγαπούσα και έτσι να περάσουν δημιουργικά αυτές οι ατελείωτες ώρες. Ο Άγγελος ήταν πολύ καλός από την πρώτη στιγμή. Απλός, κατανοητός και σαφής κατάλαβε τι ακριβώς χρειαζόμουν και μου έδειξε τον τρόπο να ξεκινήσω να παίζω. Αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ είναι ότι δεν χαραμίσαμε τα πρώτα μαθήματα μόνο σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά όλα τα θεωρητικά που έπρεπε να ξέρω τα μαθαίναμε σιγά-σιγά καθώς τα συναντούσαμε δουλεύοντας σε τραγούδια και μελωδίες. Όσο προχωράμε τα τραγούδια γίνονται πιο πολύπλοκα και πλέον, μετά από 6 μήνες μαθημάτων, είμαι σε ένα επίπεδο που μπορώ να βγάλω και κάποια πράγματα με το αυτί. Καταπληκτικός καθηγητής!

- Μερόπη, μαθήματα τζουρά

testimonial quotation

Παίζω εδώ και 2 χρόνια εμπειρικά τζουρά, όμως μετά από κάποιο σημείο κόλλησα. Αποφάσισα να δοκιμάσω διαδικτυακά μαθήματα και διάλεξα τον Άγγελο από το MusicPal. Μου έκανε εντύπωση πως αφού διερεύνησε τι έχω κάνει μόνος μου, εντόπισε πολύ γρήγορα τις ελλείψεις μου και τα σημεία που με δυσκόλευαν και αρχίσαμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτά. Το μάθημα βασιζόταν πάνω σε αυτά που εγώ είχα ανάγκη να μάθω και ήταν σαν μην υπήρχε απόσταση μεταξύ μας. Απολαμβάνω πραγματικά τα μαθήματά μας, γιατί πέρα από πολύ καλός καθηγητής είναι και ωραίος άνθρωπος ως παρέα και η ώρα μαζί του είναι πολύ ευχάριστη.

- Νίκος, μαθήματα τζουρά

testimonial quotation

Συνηθίζουμε πολύ με τους φίλους να μαζευόμαστε σε σπίτια και να περνάμε τα βράδια μας με μεζεδάκια, λίγο κρασάκι και να παίζουν μουσική. Άλλος κιθάρα, άλλος μπουζούκι, άλλος τραγουδάει. Πάντα ήθελα να μπορώ να συμμετέχω και εγώ και αποφάσισα να ξεκινήσω τζουρά. Έλεγα πως στην ηλικία μου θα είναι δύσκολο να το καταφέρω, όμως ο Άγγελος με καθοδήγησε με τον πολύ ωραίο τρόπο του να μάθω και τραγούδια να παίζω στους φίλους μου, αλλά και τη θεωρία που εμπεριέχουν. Μέσα σε λίγους μήνες κατάφερα κι εγώ να αρχίσω να παίρνω ενεργά μέρος στις βραδιές μας, αντί να είμαι απλός θεατής! Και όσο συνεχίζουμε τα μαθήματα νιώθω πως θα γίνομαι όλο και καλύτερος.

- Γεράσιμος, μαθήματα τζουρά

testimonial quotation

Ο γιος μου από μικρούλης ζητούσε να μάθει μπουζούκι. Στην αρχή δεν δώσαμε ιδιαίτερη σημασία, όμως καθώς περνούσαν τα χρόνια συνέχισε να το ζητάει. Αποφασίσαμε με τον άντρα μου να τον ξεκινήσουμε τζουρά, που μοιάζει με το μπουζούκι και είχαμε και ήδη το όργανο στο σπίτι από τον παππού. Όμως δεν προλαβαίναμε να πηγαινοερχόμαστε σε ωδεία με τα προγράμματα που έχουμε. Συζητώντας το με φίλους, μας πρότειναν να δοκιμάσουμε μαθήματα online. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει καλύτερη επιλογή! Ο μικρός είναι ενθουσιασμένος με τον Άγγελο, ανυπομονεί κάθε φορά για το μάθημά του, ασχολείται με τον τζουρά όλη μέρα και εξελίσσεται πολύ γρήγορα. Ο Άγγελος του μιλά πολύ όμορφα και πολύ μεθοδικά προχωράνε σε όλο και υψηλότερο επίπεδο και όλο και πιο σύνθετα τραγούδια και νομίζω πως έχουμε να ακούσουμε πολύ όμορφα πράγματα στα χρόνια που έρχονται.

- Γωγώ, μαθήματα τζουρά για παιδιά


Δημοφιλή Μαθήματα Μουσικής Online