No module Published on Offcanvas position

Μαθήματα Λαούτου Online.
Εξαιρετικοί Καθηγητές.

Ατομικά μαθήματα λαούτου online προσαρμοσμένα στις δικές σου ανάγκες και σε πολύ προσιτές τιμές.

Γνώρισε τον Καθηγητή Μας

Είτε είσαι αρχάριος, προχωρημένος, μικρός ή μεγάλος, τα online μαθήματα λαούτου είναι διαδραστικά και προσαρμοσμένα για σένα.

Γιάννης Β.


Λαούτο στεριανό & Κρητικό, θεωρία παραδοσιακής μουσικής
Από 13€
  • Διδάσκω όλες τις ηλικίες και επίπεδα
  • Ρεπερτόριο από όλη την Ελλάδα
  • Διδάσκω μακάμ και ρυθμολογία
Προφίλ

Ένας Καλύτερος Τρόπος Να Μάθεις

Μέσα από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου
Άριστοι Καθηγητές

Άριστοι Καθηγητές

Εξαιρετικοί καθηγητές σε καθοδηγούν στο κάθε βήμα του ταξιδιού σου στη μουσική

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Τα μαθήματα προσαρμόζονται στις δικές σου ανάγκες, στο στυλ και στους ρυθμούς σου

100% Εγγυημένα

100% Εγγυημένα

Δοκίμασε ένα μάθημα. Αν δεν μείνεις 100% ικανοποιημένος, σου κάνουμε δώρο ένα ακόμη μάθημα με κάποιον άλλο καθηγητή


Πως λειτουργεί

Να γιατί χιλιάδες μαθητές επιλέγουν online μαθήματα μουσικής με το MusicPal

διάλεξε δάσκαλο

Διάλεξε

Βρες τον ιδανικό για σένα δάσκαλο σε λιγότερο από 3 λεπτά. Αν χρειάζεσαι βοήθεια στην επιλογή σου, στείλε μας μήνυμα στο infοblofmusicραΙ.gr ή κάλεσέ μας στο 2107474471.
επικοινώνησε

Επικοινώνησε

Ο δάσκαλός σου θα σε κινητοποιήσει, θα σε υποστηρίξει και θα σε εμπνεύσει. Κάνε το πρώτο βήμα και επικοινώνησε μαζί του, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Κατάκτησε

Κάθε μάθημα είναι σχεδιασμένο να σε βοηθήσει να εξελιχθείς. Μάθε γρηγορότερα και ευκολότερα από κάθε άλλη φορά, έχοντας την εξατομικευμένη προσοχή ενός εξαιρετικού δασκάλου.

Γιατί MusicPal;

  • Εύκολο και Βολικό
  • 100% Εγγυημένο
  • Εξαιρετικοί Καθηγητές
  • Χιλιάδες Ικανοποιημένοι Μαθητές
μαθήματα πιάνου online

Είπαν για εμάς:

testimonial quotation

Το λαούτο έχει ένα μοναδικό ήχο που σε κάθε συναυλία που τύχαινε να το ακούσω μου τραβούσε όλη την προσοχή. Αποφάσισα να δοκιμάσω κάποια μαθήματα από το σπίτι και έτσι βρήκα το MusicPal και τον Γιάννη. Από την αρχή ένιωσα πολύ ασφαλής μαζί του. Με βοήθησε σε όλα από την αρχή, ακόμα και στο να αγοράσω όργανο. Είναι πολύ καλός καθηγητής, δεν θεωρεί αυτονόητο ότι καταλαβαίνεις αλλά ρωτάει για να βεβαιωθεί πριν προχωρήσει παρακάτω, κόβει τα κομμάτια σε φράσεις για να τα μάθω πιο εύκολα και γενικά είναι ένας εξαίρετος δάσκαλος!

- Ελένη, μαθήματα λαούτου

testimonial quotation

Ξεκίνησα λαούτο στο μουσικό σχολείο που πήγαινα αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω ακριβώς τι γινόταν και δεν υπήρχε και μεγάλη εξέλιξη. Αναζητώντας βοήθεια ανακάλυψα το MusicPal. Ξεκινήσαμε μαθήματα με τον Γιάννη για να με βοηθήσει αρχικά με το σχολείο και να μην έχω τόσο άγχος για αυτό. Γρήγορα όμως με έκανε να το αγαπήσω πάρα πολύ, ειδικά όταν είδα πόσο άμεση βελτίωση είχα με τις συμβουλές του. Το αγαπάει πραγματικά και μεταδίδει και σε εμένα αυτή του την αγάπη για το λαούτο και τη μουσική γενικότερα. Πολύ καλός!

- Θανάσης, μαθήματα λαούτου

testimonial quotation

Άρχισα μαθήματα λαούτου πέρυσι το καλοκαίρι με το MusicPal. Μέχρι τότε, αν και 45άρης, δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με κάποιο μουσικό όργανο. Όλοι μου έλεγαν πως διάλεξα κάτι πολύ δύσκολο, όμως εγώ επέμενα. Ο δάσκαλός μου ήταν πάρα πολύ υπομονετικός, πολύ υποστηρικτικός και με βοήθησε πάρα πολύ από την αρχή και σε κάθε επόμενο βήμα. Μου αρέσει ιδιαίτερα το ότι το μάθημα έχει μια ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που πρέπει να μάθω (τα θεωρητικά δηλαδή) και σε αυτά που θέλω να μάθω (το να παίζω τραγούδια). Συνιστώ σε όλους να ασχοληθούν με ένα μουσικό όργανο, με όποιον τρόπο μπορούν.

- Βαγγέλης, μαθήματα λαούτου

testimonial quotation

Ο Γιάννης είναι φοβερός! Πέρα από πολύ καλός καθηγητής είναι και εξαιρετικός μουσικός! Παίζει τόσο δεξιοτεχνικά που πραγματικά τον θαυμάζω πολύ! Μου αρέσει πολύ που το μάθημα πάει με τον ρυθμό που νοιώθω εγώ άνετα, δεν με πιέζει και κυρίως δεν με κάνει να νοιώθω άβολα όταν κάτι δυσκολεύομαι να το καταλάβω. Ακόμα και όταν απογοητεύομαι με βοηθά να συνεχίσω και να μην τα παρατήσω και τον ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό. Είναι ο καλύτερος δάσκαλος που είχα ποτέ.

- Μυρτώ, μαθήματα λαούτου


Δημοφιλή Μαθήματα Μουσικής Online