No module Published on Offcanvas position

Μαθήματα Ορθοφωνίας Online.
Εξαιρετικοί Καθηγητές.

Ατομικά μαθήματα ορθοφωνίας online προσαρμοσμένα στις δικές σου ανάγκες και σε πολύ προσιτές τιμές.

Γνώρισε τους Καθηγητές Μας

Είτε είσαι αρχάριος, προχωρημένος, μικρός ή μεγάλος, τα online μαθήματα ορθοφωνίας είναι διαδραστικά και προσαρμοσμένα για σένα.

Ειρήνη Χ.


Ορθοφωνία, φωνητική, μονωδία
Από 15€
  • Μεγάλη εμπειρία διδασκαλίας σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες τραγουδιστές, ηθοποιούς και σπουδαστές θεατρικών σχολών
  • 20ετή εμπειρία στη διδασκαλία κλασικού και μοντέρνου τραγουδιού με ποικίλο ρεπερτόριο
  • Μόνιμη συνεργασία με ωδεία (τίτλος: Καθηγήτρια, δικαίωμα για έκδοση Πτυχίου/Διπλώματος)
Προφίλ

Ζωή Κ.


Ορθοφωνία, μονωδία, σύγχρονο τραγούδι
Από 23€
  • Αριστούχος διπλωματούχος καθηγήτρια με 20ετή εμπειρία.
  • Τελειοποίηση ερμηνείας – τεχνικής για ερασιτέχνες και επαγγελματίες.
  • Αγωγή λόγου - Ορθοφωνία.
Προφίλ

Ένας Καλύτερος Τρόπος Να Μάθεις

Μέσα από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου
Άριστοι Καθηγητές

Άριστοι Καθηγητές

Εξαιρετικοί καθηγητές σε καθοδηγούν στο κάθε βήμα του ταξιδιού σου στη μουσική

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Τα μαθήματα προσαρμόζονται στις δικές σου ανάγκες, στο στυλ και στους ρυθμούς σου

100% Εγγυημένα

100% Εγγυημένα

Δοκίμασε ένα μάθημα. Αν δεν μείνεις 100% ικανοποιημένος, σου κάνουμε δώρο ένα ακόμη μάθημα με κάποιον άλλο καθηγητή


Πως λειτουργεί

Να γιατί χιλιάδες μαθητές επιλέγουν online μαθήματα μουσικής με το MusicPal

διάλεξε δάσκαλο

Διάλεξε

Βρες τον ιδανικό για σένα δάσκαλο σε λιγότερο από 3 λεπτά. Αν χρειάζεσαι βοήθεια στην επιλογή σου, στείλε μας μήνυμα στο infοblofmusicραΙ.gr ή κάλεσέ μας στο 2107474471.
επικοινώνησε

Επικοινώνησε

Ο δάσκαλός σου θα σε κινητοποιήσει, θα σε υποστηρίξει και θα σε εμπνεύσει. Κάνε το πρώτο βήμα και επικοινώνησε μαζί του, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Κατάκτησε

Κάθε μάθημα είναι σχεδιασμένο να σε βοηθήσει να εξελιχθείς. Μάθε γρηγορότερα και ευκολότερα από κάθε άλλη φορά, έχοντας την εξατομικευμένη προσοχή ενός εξαιρετικού δασκάλου.

Γιατί MusicPal;

  • Εύκολο και Βολικό
  • 100% Εγγυημένο
  • Εξαιρετικοί Καθηγητές
  • Χιλιάδες Ικανοποιημένοι Μαθητές
μαθήματα πιάνου online

Είπαν για εμάς:

testimonial quotation

Πάντα είχα θέμα με την ομιλία μου, βράχνιαζα διαρκώς. Όταν πήγα σε γιατρό για να δω τι ακριβώς συμβαίνει, με προέτρεψε να κάνω μαθήματα ορθοφωνίας γιατί μιλάω με τρόπο που αργά ή γρήγορα θα βλάψει τις φωνητικές μου χορδές. Δεν ήθελα να πάω σε ωδείο στην ηλικία μου και αποφάσισα να ψάξω μέσω ίντερνετ. Βρήκα τo MusicPal και είπα να δοκιμάσω μερικά μαθήματα. Η Ειρήνη ήταν εκπληκτική! Μου εξήγησε από τα πρώτα μαθήματα τι κάνω λάθος, με βοήθησε να καταλάβω πως πρέπει να μιλάω από το διάφραγμα και όχι από τον λαιμό μου και κάθε βδομάδα μου δίνει καινούργιες ασκήσεις που πρέπει να κάνω καθημερινά για καλύτερα αποτελέσματα. Έχω να βραχνιάσω τρείς μήνες και αυτό είναι το μεγαλύτερο διάστημα που θυμάμαι στη ζωή μου να είμαι άνετη με τον λαιμό μου!

- Πηνελόπη, μαθήματα ορθοφωνίας

testimonial quotation

Η δουλειά μου απαιτεί να μιλάω πάρα πολλές ώρες, και μάλιστα αρκετά δυνατά για να ακουστώ μέχρι το βάθος της αίθουσας. Και με ένα τσούρμο πιτσιρίκια να κάνουν μόνιμα φασαρία! Γυρνούσα σπίτι καθημερινά με ενόχληση στο λαιμό. Κάποια στιγμή σε μια τυχαία έρευνα στο internet έπεσα πάνω στα μαθήματα ορθοφωνίας του MusicPal. Δοκίμασα λίγα μαθήματα και είδα μεγάλη διαφορά τόσο στην ένταση της φωνής μου όσο και στο λαιμό μου. Πλέον δεν κουράζομαι τόσο όσο παλιότερα και είμαι σίγουρη πως όσο συνεχίζω τα μαθήματα, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχω. Το προτείνω σε όλους όσους μιλάνε ώρες ατελείωτες στον εργασιακό τους χώρο. Θα τους βοηθήσει πάρα πολύ.

- Μαριάνα, μαθήματα ορθοφωνίας

testimonial quotation

Έπρεπε να κάνω την παρουσίαση της διπλωματικής μου και περισσότερο με άγχωνε το ότι θα μιλήσω μπροστά σε τόσα άτομα, παρά ο βαθμός που θα έπαιρνα. Ένας φίλος μου πρότεινε να κάνω μαθήματα ορθοφωνίας για να αποκτήσω περισσότερη αυτοπεποίθηση. Όταν ξεκίνησα με το MusicPal μιλούσα τόσο σιγανά που η δασκάλα μου, η Ζωή, ίσα που με άκουγε. Κάναμε τις ασκήσεις μαζί και από το άγχος μου δεν μου έφτανε ο αέρας για να ολοκληρώσω την φράση μου. Με πολύ υπομονή και κατανόηση η Ζωή με βοήθησε να νοιώσω άνετα πολύ γρήγορα, μου έμαθε τεχνικές αναπνοής, μέχρι που με έβαλε να ξαπλώσω στο πάτωμα του σπιτιού μου για να καταλάβω πως λειτουργεί το διάφραγμά μου! Μου έδωσε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμουν για αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής μου και θα την ευγνωμονώ για πάντα.

- Λάουρα, μαθήματα ορθοφωνίας

testimonial quotation

Είχα πάρει φάρμακα παλαιότερα για όζους στις φωνητικές μου χορδές και ο γιατρός μου πρότεινε να κάνω μαθήματα ορθοφωνίας για να μάθω να χρησιμοποιώ τη φωνή μου πιο σωστά και να μειώσουμε τον κίνδυνο να εμφανιστούν ξανά. Έκανα κάποια αρχικά μαθήματα με την Ειρήνη και με εντυπωσίασε η βαθιά γνώση της πάνω στο αντικείμενο, η μέθοδός της που μου εξήγησε πολύ αναλυτικά πως παράγεται ο ήχος και το υλικό που μου έστειλε με τις εξειδικευμένες ασκήσεις ορθοφωνίας. Από τότε νομίζω ότι η βελτίωση στην ομιλία μου είναι μεγάλη και νιώθω πως θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη στο μέλλον.

- Ντίνος, μαθήματα ορθοφωνίας


Δημοφιλή Μαθήματα Μουσικής Online