No module Published on Offcanvas position

Μαθήματα Κρουστών Online.
Εξαιρετικοί Καθηγητές.

Ατομικά μαθήματα κρουστών online προσαρμοσμένα στις δικές σου ανάγκες και σε πολύ προσιτές τιμές.

Γνώρισε τον Καθηγητή Μας

Είτε είσαι αρχάριος, προχωρημένος, μικρός ή μεγάλος, τα online μαθήματα κρουστών είναι διαδραστικά και προσαρμοσμένα για σένα. Τουμπελέκι, νταραμπούκα, μπόγκος, καχόν, μπεντίρ, ντέφι κ.ά.

Δημήτρης Π.


Κρουστά, ντραμς
Από 15€
  • Διδάσκονται τουμπελέκι, νταραμπούκα, μπόγκος, ντέφι, καχόν, μπεντίρ κ.ά.
  • Το μάθημα γίνεται σε άρτια εξοπλισμένο studio
  • Σε απόλυτη προσαρμογή στις ανάγκες του κάθε μαθητή χωρίς παρωπίδες
Προφίλ

Ένας Καλύτερος Τρόπος Να Μάθεις

Μέσα από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου
Άριστοι Καθηγητές

Άριστοι Καθηγητές

Εξαιρετικοί καθηγητές σε καθοδηγούν στο κάθε βήμα του ταξιδιού σου στη μουσική

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Τα μαθήματα προσαρμόζονται στις δικές σου ανάγκες, στο στυλ και στους ρυθμούς σου

100% Εγγυημένα

100% Εγγυημένα

Δοκίμασε ένα μάθημα. Αν δεν μείνεις 100% ικανοποιημένος, σου κάνουμε δώρο ένα ακόμη μάθημα με κάποιον άλλο καθηγητή


Πως λειτουργεί

Να γιατί χιλιάδες μαθητές επιλέγουν online μαθήματα μουσικής με το MusicPal

διάλεξε δάσκαλο

Διάλεξε

Βρες τον ιδανικό για σένα δάσκαλο σε λιγότερο από 3 λεπτά. Αν χρειάζεσαι βοήθεια στην επιλογή σου, στείλε μας μήνυμα στο infοblofmusicραΙ.gr ή κάλεσέ μας στο 2107474471.
επικοινώνησε

Επικοινώνησε

Ο δάσκαλός σου θα σε κινητοποιήσει, θα σε υποστηρίξει και θα σε εμπνεύσει. Κάνε το πρώτο βήμα και επικοινώνησε μαζί του, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Κατάκτησε

Κάθε μάθημα είναι σχεδιασμένο να σε βοηθήσει να εξελιχθείς. Μάθε γρηγορότερα και ευκολότερα από κάθε άλλη φορά, έχοντας την εξατομικευμένη προσοχή ενός εξαιρετικού δασκάλου.

Γιατί MusicPal;

  • Εύκολο και Βολικό
  • 100% Εγγυημένο
  • Εξαιρετικοί Καθηγητές
  • Χιλιάδες Ικανοποιημένοι Μαθητές
μαθήματα πιάνου online

Είπαν για εμάς:

testimonial quotation

Ενώ έπαιζα για αρκετά χρόνια νταραμπούκα εμπειρικά βγάζοντας ρυθμούς με το αυτί και προσεγγιστικά, δεν είχα πραγματικά αφιερώσει χρόνο στο να μάθω θεωρία ή να βελτιώσω την τεχνική μου. Αποφάσισα λοιπόν να ξαναγίνω μαθητής και τα μαθήματα με το MusicPal μ’ αρέσουν πολύ! Ξεκόλλησα από κακές συνήθειες και έφτιαξα τόσο την τεχνική μου όσο και τον ρυθμό μου, πολύ περισσότερο από όσο ήλπιζα ότι θα γίνει. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη!

- Δάκης, μαθήματα κρουστών

testimonial quotation

Ο Δημήτρης είναι πολύ οργανωμένος και αφοσιωμένος καθηγητής. Η κόρη μου κάνει μαζί του μαθήματα εδώ και 4 μήνες και μέσα σε αυτό το διάστημα έχει προοδεύσει πάρα πολύ. Ο καθηγητής της θέτει ρεαλιστικούς στόχους σε κάθε μάθημα, λαμβάνοντας πάντα υπ’ όψη και τις άλλες υποχρεώσεις που έχουν τα παιδιά με το σχολείο και τα διαβάσματά τους και είναι πάντα ευχάριστος και υποστηρικτικός. Ξέρει πολύ καλά πως ακριβώς να μιλήσει σε ένα παιδί, πως να το διορθώσει και πως να το κατευθύνει σωστά, χωρίς όμως να του κόψει τον ενθουσιασμό και την χαρά για το όργανο. Και αυτό είναι κάτι που ως γονείς θεωρούμε πολύ σημαντικό για την εξέλιξη της κόρης μας.

- Αφροδίτη, μαθήματα τουμπελέκι για παιδιά

testimonial quotation

Κάνω μαθήματα τουμπελέκι με το MusicPal και όσα έμαθα του τελευταίους 7 μήνες είναι πολύ περισσότερα από όσα ήξερα συνολικά τα 3 χρόνια που ασχολούμαι με τα κρουστά. Ο συγχρονισμός μου και η κατανόηση των ρυθμών αυξήθηκε κατακόρυφα και πέρα από αυτό, το κάθε μάθημα είναι μια πολύ ευχάριστη μίξη θεωρίας και τραγουδιών που το κάνει πολύ ευχάριστο!

- Ρένα, μαθήματα τουμπελέκι

testimonial quotation

Ο Δημήτρης είναι ο καλύτερος καθηγητής που θα μπορούσε να ζητήσει οποιοσδήποτε μαθητής! Κάνω μαζί του μαθήματα από πέρυσι και τον συνιστώ ανεπιφύλακτα σε οποιανδήποτε θέλει να γίνει ένας σωστός και ολοκληρωμένος παίκτης κρουστών. Μου έμαθε πως να γράφω τα τραγούδια σε παρτιτούρα και πως να βγάζω καινούριους ρυθμούς και κομμάτια από παρτιτούρες, αντί να προσπαθώ να τα βγάλω μόνο με το αυτί. Μου έμαθε πλήθος ρυθμών και κάθε φορά μετά από το μάθημά μας έχω πάντα ένα αίσθημα εξέλιξης. Είμαι υπέρ ευχαριστημένος!

- Θανάσης, μαθήματα κρουστών


Δημοφιλή Μαθήματα Μουσικής Online