No module Published on Offcanvas position

Όροι Χρήσης

Τελευταία ενημέρωση: 15/6/2023


Ο επισκέπτης/χρήστης της ιστοσελίδας “musicpal.gr” οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών που ακολουθούν πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών μας και σε περίπτωση διαφωνίας οφείλει να μην κάνει χρήση τους. Διαφορετικά τεκμαίρεται ότι τους αποδέχεται και παραχωρεί τη συγκατάθεση του. Οι παρακάτω όροι χρήσης ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας “musicpal.gr”. Το MusicPal.gr, καλούμενο στο εξής για συντομία ΜΡ, δύναται οποιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιεί τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις, οι δε χρήστες/επισκέπτες οφείλουν να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές και εφόσον εξακολουθούν τη χρήση, θεωρείται πως αποδέχονται τους τροποποιημένους όρους και προϋποθέσεις.

Συνοπτικά:

  1. Για τα μαθήματα κανονίζετε με τον καθηγητή σας, για τα οικονομικά με το ΜΡ
  2. Δωρεάν αρχική γνωριμία με τον καθηγητή
  3. Προπληρωμή του αριθμού μαθημάτων που επιθυμείτε, ενημερώνοντας και το ΜΡ 2+ εργάσιμες πριν από το πρώτο μάθημα, αναφέροντας και την τράπεζα (από τράπεζες εκτός Ελλάδος 3+ εργάσιμες)
  4. Επιβεβαίωση από το ΜΡ της κατάθεσης μέχρι την επόμενη εργάσιμη και ενημέρωση του καθηγητή
  5. Επικοινωνία με τον καθηγητή σας για να κανονίσετε τα μαθήματα που έχετε αγοράσει
  6. Σε περίπτωση που κατά την πληρωμή προκύψουν τραπεζικά έξοδα, τα καλύπτει ο μαθητής
  7. Ακύρωση 24- ώρες πριν το μάθημά σας δεν γίνεται δεκτή

Αναλυτικά:

Η χρήση της ιστοσελίδας και η αγορά υπηρεσιών του ΜΡ δεν πρέπει να γίνεται από ανήλικους. Σε περίπτωση που τα μαθήματα αφορούν ανήλικο μαθητή, την ηλεκτρονική αίτηση/φόρμα επικοινωνίας «Κλείσε μάθημα» ή «Ρώτησε κάτι» θα πρέπει να συμπληρώσει ο γονέας/κηδεμόνας, ο οποίος θα πρέπει να πραγματοποιεί στη συνέχεια και τις όποιες πληρωμές.

Οι καθηγητές που προβάλλονται στο ΜΡ στην πλειονότητά τους είναι χρόνια συνεργάτες μας και γνωρίζουμε από πρώτο χέρι την ποιότητα της δουλειάς τους. Οπότε σε μεγάλο βαθμό μπορούμε να σας υποσχεθούμε ένα υψηλής απόδοσης μάθημα. Αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούμε και να σας εγγυηθούμε 100% την αποτελεσματικότητα του μαθήματος, η οποία φυσικά δεν εξαρτάται μόνο από τις ικανότητες του εκπαιδευτικού.

Ο ενδιαφερόμενος μαθητής ή γονέας, αφού επιλέξει καθηγητή, στη συνέχεια συμπληρώνει την φόρμα «Κλείσε μάθημα» ή «Ρώτησε κάτι» από το προφίλ του καθηγητή και ο καθηγητής επικοινωνεί μαζί του για να κανονίσουν την πρώτη τους δωρεάν διαδικτυακή συνάντηση. Μετά από αυτό ο μαθητής ή γονέας προπληρώνει στο ΜΡ για τον πρώτο κύκλο μαθημάτων του, ενημερώνοντας παράλληλα το ΜΡ με ένα email, αναφέροντας και την τράπεζα ή επισυνάπτοντας το καταθετήριο. Μετά την ολοκλήρωση του κάθε κύκλου ο μαθητής ή γονέας προπληρώνει για τον επόμενο, ενημερώνοντας πάντα το ΜΡ με τον τρόπο που αναφέρθηκε. Επισημαίνουμε πως πραγματοποιούνται μόνο προπληρωμένα μαθήματα. Σε περίπτωση που κατά την πληρωμή προκύψουν τραπεζικά έξοδα, τα αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου ο μαθητής/γονέας, ώστε τα ποσά που κατατίθενται στο ΜΡ να είναι καθαρά, σύμφωνα με τις αναγραφόμενες αμοιβές στα προφίλ των καθηγητών. Οι πληρωμές από Ελλάδα πρέπει να γίνονται τουλάχιστον 2 εργάσιμες πριν από το πρώτο μάθημα, ενώ από χώρες εκτός Ελλάδας 3 εργάσιμες πριν. Οι ΑΠΥ εκδίδονται όπως ορίζει ο νόμος μέχρι τις 15 του επόμενου μήνα.

Την ημέρα και ώρα του μαθήματος την κανονίζουν μεταξύ τους ο μαθητής ή γονέας σε συνεννόηση με τον καθηγητή. Τυχόν αλλαγή/ακύρωση μαθήματος είναι αποδεκτή μόνο με ενημέρωση του καθηγητή 24+ ώρες νωρίτερα. Διαφορετικά το μάθημα θεωρείται πως έχει πραγματοποιηθεί. Διευκρινίζουμε ότι η ενημέρωση για τυχόν αλλαγή/ακύρωση μαθήματος γίνεται απ’ ευθείας στον καθηγητή κι όχι στο ΜΡ.

Όσον αφορά τους ανήλικους μαθητές, ο γονέας/κηδεμόνας θα πρέπει να βρίσκεται στο σπίτι κατά την διεξαγωγή των διαδικτυακών μαθημάτων και τα μαθήματα να γίνονται σε χώρο που μπορεί να επιτηρήσει. Θα πρέπει βέβαια να βρείτε τη "χρυσή τομή" και να είστε ιδιαίτερα διακριτικοί, ώστε να μην επηρεάζετε καθόλου την απρόσκοπτη επικοινωνία μαθητή-εκπαιδευτικού, για να μπορεί να λειτουργήσει ομαλά και αποδοτικά το μάθημα.

Τα στοιχεία και προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται κατά την αίτηση επικοινωνίας, κοινοποιούνται στους καθηγητές που έχετε επιλέξει. Δέχεστε να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις και email από το ΜΡ και τους καθηγητές που επιλέξατε, με αποκλειστικό σκοπό την εξυπηρέτηση του αιτήματός σας. Τα προσωπικά δεδομένα αποθηκεύονται σε server εντός ΕΕ. Η διαδικασία συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων (τηλέφωνο, ονοματεπώνυμο, email) είναι σύμφωνη με τις σχετικές οδηγίες της ΕΕ για τα προσωπικά δεδομένα (GDPR).