No module Published on Offcanvas position

Μαθήματα Γιουκαλίλι Online.
Εξαιρετικοί Καθηγητές.

Ατομικά μαθήματα γιουκαλίλι online προσαρμοσμένα στις δικές σου ανάγκες και σε πολύ προσιτές τιμές.

Γνώρισε τους Καθηγητές Μας

Είτε είσαι αρχάριος, προχωρημένος, μικρός ή μεγάλος, τα online μαθήματα γιουκαλίλι είναι διαδραστικά και προσαρμοσμένα για σένα.

Γιώργος Κ.


Γιουκαλίλι, κιθάρα κλασική, ακουστική, ηλεκτρική
Από 15€
  • Διδάσκω από το 1985.
  • Αναλαμβάνω από αρχάριους έως διπλωματούχους επαγγελματίες, ανεξαρτήτου ηλικίας.
  • Κάτοχος διπλώματος κλασικής κιθάρας και πτυχίου αρμονίας.
Προφίλ

Λέανδρος Τ.


Γιουκαλίλι, κιθάρα ακουστική, κλασική & ηλεκτρική
Από 15€
  • Διδάσκω όλα τα είδη μουσικής, Ελληνικής και ξένης
  • 13 χρόνια διδακτική εμπειρία σε ενήλικες και παιδιά, αρχάριους & προχωρημένους
  • Κάτοχος πτυχίου & master από Μουσικά Πανεπιστήμια της Αγγλίας
Προφίλ

Ένας Καλύτερος Τρόπος Να Μάθεις

Μέσα από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου
Άριστοι Καθηγητές

Άριστοι Καθηγητές

Εξαιρετικοί καθηγητές σε καθοδηγούν στο κάθε βήμα του ταξιδιού σου στη μουσική

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Τα μαθήματα προσαρμόζονται στις δικές σου ανάγκες, στο στυλ και στους ρυθμούς σου

100% Εγγυημένα

100% Εγγυημένα

Δοκίμασε ένα μάθημα. Αν δεν μείνεις 100% ικανοποιημένος, σου κάνουμε δώρο ένα ακόμη μάθημα με κάποιον άλλο καθηγητή


Πως λειτουργεί

Να γιατί χιλιάδες μαθητές επιλέγουν online μαθήματα μουσικής με το MusicPal

διάλεξε δάσκαλο

Διάλεξε

Βρες τον ιδανικό για σένα δάσκαλο σε λιγότερο από 3 λεπτά. Αν χρειάζεσαι βοήθεια στην επιλογή σου, κάλεσέ μας στο 2107474471 ή στείλε μας μήνυμα στο infοblofmusicραΙ.gr
επικοινώνησε

Επικοινώνησε

Ο δάσκαλός σου θα σε κινητοποιήσει, θα σε υποστηρίξει και θα σε εμπνεύσει. Κάνε το πρώτο βήμα και επικοινώνησε μαζί του, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Κατάκτησε

Κάθε μάθημα είναι σχεδιασμένο να σε βοηθήσει να εξελιχθείς. Μάθε γρηγορότερα και ευκολότερα από κάθε άλλη φορά, έχοντας την εξατομικευμένη προσοχή ενός εξαιρετικού δασκάλου.

Γιατί MusicPal;

  • Εύκολο και Βολικό
  • 100% Εγγυημένο
  • Εξαιρετικοί Καθηγητές
  • Χιλιάδες Ικανοποιημένοι Μαθητές
μαθήματα πιάνου online

Είπαν για εμάς:

testimonial quotation

Αποφάσισα να ξεκινήσω γιουκαλίλι γιατί είναι ένα πολύ οικονομικό όργανο να αγοράσεις, πολύ εύκολο στη μεταφορά του και με πολύ ιδιαίτερο ήχο. Όσο το περίμενα να έρθει έψαχνα για μαθήματα και έπεσα πάνω στο MusicPal. Ήταν εύκολο, ξεκάθαρο και μπορούσα να ξεκινήσω χωρίς καν να βγω από το σπίτι μου. Η επιλογή μου με δικαίωσε απόλυτα. Το πρώτο τραγούδι βγήκε μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα (αν και απλοποιημένο) και από τότε εξελίσσομαι συνεχώς. Συνιστώ το MusicPal σε όλους.

- Χαρά, μαθήματα γιουκαλίλι

testimonial quotation

«Έπαιζα» γιουκαλίλι τα τελευταία χρόνια, και όταν λέω έπαιζα εννοώ με τυχαίες συγχορδίες προσπαθούσα να βγάλω κάτι που να μην ακούγεται χάλια. Όταν άρχισα να απελπίζομαι από τις ελείψεις μου σε γνώσεις και τεχνική, αποφάσισα να κάνω μαθήματα με τον Λέανδρο. Η διαφορά που είδα από τους πρώτους κιόλας μήνες μαθημάτων είναι πολύ μεγάλη! Με την καθοδήγησή του μου ανοίχτηκε ένας ολόκληρος κόσμος από δυνατότητες που σε καμία περίπτωση δεν ήξερα ότι είχε αυτό το μικρό οργανάκι. Ο Λέανδρος βλέπει το δυναμικό και τις δυνατότητες του μαθητή και αν είσαι διατεθειμένος να κάνεις αυτά που πρέπει να κάνεις, θα είναι δίπλα σου να σε βοηθά σε κάθε βήμα.

- Γιάννης, μαθήματα γιουκαλίλι

testimonial quotation

Ξεκίνησα τα μαθήματα το καλοκαίρι που μου ήμουν εκτός Αθηνών. Ο Λέανδρος είναι καταπληκτικός καθηγητής, υπομονετικός, επεξηγηματικός και πολύ οργανωμένος στα μαθήματα του! Είναι πιστεύω ο κατάλληλος καθηγητής είτε είσαι προχωρημένος στην μουσική είτε είσαι εντελώς αρχάριος, όπως ήμουν εγώ. Θα τον συνιστούσα σε οποιονδήποτε θέλει να μάθει γιουκαλίλι.

- Ζωή, μαθήματα γιουκαλίλι

testimonial quotation

Είμαι 50 χρονών και λατρεύω τη μουσική απ' όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Ένα απόγευμα ένας φίλος μου μου είπε να πάμε σε ένα κατάστημα μουσικών οργάνων για να πάρει μια κιθάρα για τον εγγονό του και έτσι βγήκα από εκεί με ένα γιουκαλίλι στα χέρια. Έπαιζε και ο φίλος μου και ο γιος μου με αυτό, αλλά εγώ δεν ήξερα τι να το κάνω. Προσπάθησαν να μου δείξουν αλλά δεν καταλάβαινα τι έπρεπε να κάνω. Έτσι είπα να ξεκινήσω μαθήματα και μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα τον Γιώργο. Μιλήσαμε για λίγο και κανονίσαμε ένα πρώτο μάθημα. Σε αυτό το πρώτο μάθημα μου εξήγησε αρκετά βασικά πράγματα, όπως πως να κρατάω το γιουκαλίλι, πως να κρατάω την πένα σωστά και διάφορα άλλα τεχνικά που έπρεπε να ξέρω. Μου άρεσε που δεν θεώρησε τίποτα δεδομένο και που ήταν πολύ αναλυτικός σε όλες του τις οδηγίες. Είναι πολύ σημαντικό για μένα γιατί δεν θεωρώ πως έχω και καμία ιδιαίτερη έφεση. Η οικογένεια μου έχει εντυπωσιαστεί με την πρόοδο που έχω κάνει μέσα σε λίγους μήνες και πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ που διάλεξα τον Γιώργο για τα μαθήματά μου. Πέρα από πολύ καλός καθηγητής είναι και εξαιρετικός άνθρωπος!

- Πλάτωνας, μαθήματα γιουκαλίλι


Δημοφιλή Μαθήματα Μουσικής Online