No module Published on Offcanvas position

Μαθήματα Φωνητικής Online.
Εξαιρετικοί Καθηγητές.

Ατομικά μαθήματα φωνητικής online προσαρμοσμένα στις δικές σου ανάγκες και σε πολύ προσιτές τιμές.

Γνώρισε τους Καθηγητές Μας

Είτε είσαι αρχάριος, προχωρημένος, μικρός ή μεγάλος, τα online μαθήματα φωνητικής είναι διαδραστικά και προσαρμοσμένα για σένα.

Ειρήνη Χ.


Φωνητική, ορθοφωνία, μονωδία
Από 15€
  • 20ετή εμπειρία στη διδασκαλία κλασικού και μοντέρνου τραγουδιού με ποικίλο ρεπερτόριο
  • Μόνιμη συνεργασία με ωδεία (τίτλος: Καθηγήτρια, δικαίωμα για έκδοση Πτυχίου/Διπλώματος)
  • Μεγάλη εμπειρία διδασκαλίας σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες τραγουδιστές, ηθοποιούς και σπουδαστές θεατρικών σχολών
Προφίλ

Ζωή Κ.


Ορθοφωνία, μονωδία, σύγχρονο τραγούδι
Από 23€
  • Αριστούχος διπλωματούχος καθηγήτρια με 20ετή εμπειρία.
  • Τελειοποίηση ερμηνείας – τεχνικής για ερασιτέχνες και επαγγελματίες.
  • Αγωγή λόγου - Ορθοφωνία.
Προφίλ

Ένας Καλύτερος Τρόπος Να Μάθεις

Μέσα από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου
Άριστοι Καθηγητές

Άριστοι Καθηγητές

Εξαιρετικοί καθηγητές σε καθοδηγούν στο κάθε βήμα του ταξιδιού σου στη μουσική

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Τα μαθήματα προσαρμόζονται στις δικές σου ανάγκες, στο στυλ και στους ρυθμούς σου

100% Εγγυημένα

100% Εγγυημένα

Δοκίμασε ένα μάθημα. Αν δεν μείνεις 100% ικανοποιημένος, σου κάνουμε δώρο ένα ακόμη μάθημα με κάποιον άλλο καθηγητή


Πως λειτουργεί

Να γιατί χιλιάδες μαθητές επιλέγουν online μαθήματα μουσικής με το MusicPal

διάλεξε δάσκαλο

Διάλεξε

Βρες τον ιδανικό για σένα δάσκαλο σε λιγότερο από 3 λεπτά. Αν χρειάζεσαι βοήθεια στην επιλογή σου, στείλε μας μήνυμα στο infοblofmusicραΙ.gr ή κάλεσέ μας στο 2107474471.
επικοινώνησε

Επικοινώνησε

Ο δάσκαλός σου θα σε κινητοποιήσει, θα σε υποστηρίξει και θα σε εμπνεύσει. Κάνε το πρώτο βήμα και επικοινώνησε μαζί του, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Κατάκτησε

Κάθε μάθημα είναι σχεδιασμένο να σε βοηθήσει να εξελιχθείς. Μάθε γρηγορότερα και ευκολότερα από κάθε άλλη φορά, έχοντας την εξατομικευμένη προσοχή ενός εξαιρετικού δασκάλου.

Γιατί MusicPal;

  • Εύκολο και Βολικό
  • 100% Εγγυημένο
  • Εξαιρετικοί Καθηγητές
  • Χιλιάδες Ικανοποιημένοι Μαθητές
μαθήματα πιάνου online

Είπαν για εμάς:

testimonial quotation

Ξεκίνησα μαθήματα πριν λίγους μήνες και δεν θα μπορούσα να έχω κάνει καλύτερη επιλογή από το MusicPal! Υπέροχη η δασκάλα μου η Ζωή, με καταπληκτική τεχνική, με βαθιά γνώση της τεχνικής της φωνής, του πως παράγεται και του πως να εκπέμπουμε τον καλύτερο ήχο που μπορούμε να βγάλουμε. Ενθουσιάστηκα από το πρώτο μας μάθημα, μετά από το οποίο η διαφορά σε ένα τραγούδι που τραγουδούσα χρόνια ήταν εμφανής! Όσο προχωράω σε τεχνικές και μαθαίνω να ελέγχω το διάφραγμά μου περισσότερο, τόσο εκπλήσσομαι από νότες που δεν πίστευα ποτέ ότι μπορούσα να φτάσω. Σας ευχαριστώ για όλα!

- Μάνος, μαθήματα φωνητικής

testimonial quotation

Έψαχνα για μαθήματα φωνητικής στο internet κι έπεσα πάνω στο MusicPal. Είχα στο μυαλό μου να δοκιμάσω αρκετούς καθηγητές πριν καταλήξω με ποιόν θα κάνω φωνητική, όμως μετά το πρώτο μάθημα με την Ειρήνη ήξερα πως βρήκα αυτό που αναζητούσα! Μου αρέσει πολύ το πως εντοπίζει ακριβώς το λάθος που κάνω καθώς τραγουδάω και με οδηγεί να το ξαναδοκιμάσω με τη σωστή τεχνική. Με τόσο υποστηρικτικό τρόπο και πάντα χαμογελαστή, κάνει το κάθε μάθημα ευχάριστο, ακόμα και όταν δυσκολεύομαι πολύ να βγάλω το σωστό αποτέλεσμα. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!

- Χάρης, μαθήματα φωνητικής

testimonial quotation

Κάνω μαθήματα φωνητικής με την Ειρήνη περίπου δύο μήνες. Πριν ξεκινήσω η φωνή μου ήταν ρηχή και δεν είχα καλό έλεγχο της αναπνοής μου. Πολλές φορές δεν κατάφερνα να τελειώσω τη φράση που τραγουδούσα. Η Ειρήνη με έμαθε να αναπνέω σωστά έτσι ώστε να προστατεύω τις φωνητικές μου χορδές και να τραγουδάω με το σωστό τρόπο, με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολο από ποτέ. Παρότι έχουν περάσει μόνο δύο μήνες, έχω ήδη δει διαφορά στη φωνή μου και κάθε μάθημα που κάνουμε το χαίρομαι πολύ.

- Χριστίνα, μαθήματα φωνητικής

testimonial quotation

Η απλή, ξεκάθαρη εξήγηση της δασκάλας μου για το πως προκύπτει το τραγούδι από τους πνεύμονες, τον λαιμό και το κεφάλι, μου έκαναν σαφές από την αρχή τι πρέπει να κάνω. Η τεχνική που μου μαθαίνει είναι σαν να χτίζει από μόνη της τις δεξιότητές μου. Και κάθε φορά που κατακτώ ένα σκαλοπάτι είναι εκεί να με καθοδηγήσει για το επόμενο. Επειδή το να τραγουδάς μπορεί να είναι λίγο άβολο όταν είσαι αρχάριος, το ότι το έκανα από την ασφάλεια του σπιτιού μου με βοήθησε να εξερευνήσω άνετα την αναπνοή και τις δυνατότητες της φωνής μου. Εκτιμώ ιδιαίτερα την ικανότητά της να εξηγεί αναλυτικά και με πολλούς διαφορετικούς τρόπους το κάθε τι που πρέπει να βελτιώσω και ανυπομονώ για τα επόμενα μαθήματα.

- Ελένη, μαθήματα φωνητικής


Δημοφιλή Μαθήματα Μουσικής Online