No module Published on Offcanvas position
Ζωή Κ. – ορθοφωνία, μονωδία, σύγχρονο τραγούδι

Ζωή Κ.


Ορθοφωνία, μονωδία, σύγχρονο τραγούδι

  • Αριστούχος διπλωματούχος καθηγήτρια με 20ετή εμπειρία.
  • Τελειοποίηση ερμηνείας – τεχνικής για ερασιτέχνες και επαγγελματίες.
  • Αγωγή λόγου - Ορθοφωνία.

Μαθητές που αναλαμβάνω

Αρχάριους – ερασιτέχνες, προχωρημένους – επαγγελματίες τραγουδιστές και επαγγελματίες του λόγου (ομιλητές, εκπαιδευτικούς, δικηγόρους, πωλητές, εκφωνητές, δημοσιογράφους, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο). Από 12 ετών και άνω (για τα μαθήματα τραγουδιού όμως απαιτείται στα έφηβα αγόρια η ολοκλήρωση της περιόδου μεταφώνησης).

Στα διαδικτυακά μαθήματα με τη μορφή ατομικών ή ομαδικών webinar, θα έχετε τη δυνατότητα:
- Να εξελίξετε δυναμικά και αποτελεσματικά τις δυνατότητες της φωνής σας.
- Να εκφράζετε με αυθεντικότητα τις συναισθηματικές αποχρώσεις σας μέσω του τραγουδιού.
- Να διαχειρίζεστε το τρακ/άγχος μπροστά σε κοινό.
- Να ελέγχετε δυναμικά και συνειδητά την αναπνοή και τη λειτουργία του διαφράγματος, καθώς και την τοποθέτηση της φωνής σας (vocal placement, mask, head voice, mixed voice, belting, falsetto).
- Να αντιμετωπίσετε ζητήματα όπως φωνητική κόπωση, βράχνιασμα κλπ.

Η εξερεύνηση του θαύματος της ανθρώπινης φωνής θα «ξεκλειδώσει» και θα μεταμορφώσει τον προσωπικό σας ήχο. Θα ενισχύσει δυναμικά την αυτοπεποίθηση και τη δημιουργικότητά σας. Θα έχετε τη φωνή που πάντα θέλατε… τη δική σας φωνή, στην καλύτερη εκδοχή της!

Λίγα λόγια για τη Ζωή

Έχει μεταδώσει την τεχνογνωσία και το πάθος της για μουσική σε πλήθος σπουδαστών της φωνής, στα ωδεία με τα οποία κατά καιρούς έχει συνεργαστεί, αρκετοί από τους οποίους είναι ήδη πτυχιούχοι τραγουδιού και καθηγητές οι ίδιοι.

Σπουδαστές στην τάξη της έχουν διακριθεί σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς τραγουδιού, καθώς και τηλεοπτικά Talent Show (The Voice – X-Factor) με υψηλή κατάταξη.

Τελειόφοιτοι μαθητές της έχουν γίνει δεκτοί σε μουσικά κολέγια του εξωτερικού.

Όλοι σχεδόν οι απόφοιτοι της τάξης της εργάζονται επαγγελματικά ως τραγουδιστές σε ξενοδοχεία και μουσικές σκηνές, αλλά και ως συνεργάτες με επώνυμους Έλληνες καλλιτέχνες.

Έχει εμφανιστεί σε πολλές μουσικές εκδηλώσεις σε συναυλιακούς χώρους και σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και όχι μόνο.

Έχει εργαστεί για το ραδιόφωνο ως παραγωγός σε εκπομπή με θέμα το θαυμαστό κόσμο της όπερας, αλλά και της φωνητικής μουσικής γενικότερα.

Έχει εργαστεί ως καθηγήτρια ορθοφωνίας, κλασικού και σύγχρονου τραγουδιού, σε αρκετά ωδεία της Αθήνας και από το 2004 ζει και διδάσκει στη Ρόδο στο ωδείο Corelli και στο παράρτημα Ελληνικού Ωδείου. Επίσης, επί σειρά ετών δίδαξε στο Δημοτικό Ωδείο Ρόδου.

Έχει πραγματοποιήσει σεμινάριο ορθοφωνίας για φοιτητές του παιδαγωγικού τμήματος δημοτ. εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στα πλαίσια του μαθήματος θεατρικής αγωγής.

Δίδαξε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου ορθοφωνία, φωνητική τοποθέτηση και αγωγή λόγου, στα πλαίσια του προγράμματος ταχύρυθμης εκπαίδευσης ξεναγών.

Έχει πραγματοποιήσει πολλούς σεμιναριακούς κύκλους εκπαίδευσης της φωνής σε στελέχη επιχειρήσεων, εκπαιδευτικούς, φοιτητές, ραδιοφωνικούς παραγωγούς, μέλη θεατρικών ομάδων κλπ.

Έχει συνεργαστεί με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρόδου ως υπεύθυνη του τμήματος φωνητικής-ορθοφωνίας των θεατρικών εργαστηρίων.

Έχει προετοιμάσει πλήθος μαθητών κάθε ηλικίας για κάθε είδους οντισιόν ή εξετάσεις: Θέατρα, κέντρα διασκέδασης, τηλεόραση, δραματικές σχολές, μουσικά σχολεία κλπ.

Είχε συμμετοχή σε πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων με διοργανωτή την περιφέρεια Ν. Αιγαίου, το Δήμο Ρόδου, αλλά και ιδιωτικούς φορείς.

Είναι υπεύθυνη φωνητικής προετοιμασίας σε διάφορα χορωδιακά σύνολα.

Είναι ενεργό μέλος σε αρκετά μουσικά σχήματα με ρεπερτόριο από διάφορα είδη (όπερα, πολυφωνία, σύγχρονο ελληνικό τραγούδι, musical κ.ά.)

Είναι πτυχιούχος/διπλωματούχος μονωδίας, πιάνου και ανώτερων θεωρητικών (ειδικό αρμονίας) με αριστεία σε όλα.

Τραγούδι και μονωδία διδάσκει και στα Αγγλικά.

Εξασφάλισε θέση

Τιμές

Κύκλοι 4 μαθημάτων:

45 λεπτά 90 €
60 λεπτά 110 €

Μεμονωμένα μαθήματα:

60 λεπτά 35 €

Προσφορές

  • Δωρεάν εισαγωγική εισήγηση – ακρόαση 30 λεπτών
  • Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Κλείσε μάθημα
100% εγγύηση ικανοποίησης

Επεξηγήσεις για τα μαθήματα:

Κάθε κύκλος, αποτελεί μια θεματική ενότητα - επίπεδο (π.χ. εισαγωγή, διαφραγματική στήριξη, ερμηνεία, ρεπερτόριο κλπ). Στο τέλος κάθε κύκλου, ο σπουδαστής αποφασίζει εάν θα προχωρήσει στον επόμενο κύκλο - επίπεδο. Με αυτό τον τρόπο, φιλικό για την ψυχολογία του σπουδαστή, υπάρχει η αίσθηση ότι «αποφοίτησε» από ένα “Level” και περνάει στο επόμενο, σύμφωνα με το χρόνο, τη διάθεση, και τις απαιτήσεις του.

Υπάρχει η δυνατότητα και για ομαδικά μαθήματα κατόπιν συνεννόησης

Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Δυνατότητα αποστολής υλικού (σημειώσεις – παρτιτούρες) σε ηλεκτρονική μορφή, καθώς και ηχητικών clip με τις ασκήσεις κάθε μαθήματος, αλλά και την συνοδεία των τραγουδιών στον τόνο κάθε συμμετέχοντα. (Ισχύει δεσμευτική ρήτρα ότι το υλικό θα χρησιμοποιηθεί μόνο από τον σπουδαστή για την ατομική του εξάσκηση και απαγορεύεται κάθε δημοσίευση του υλικού στο διαδίκτυο).

Αφήστε Τον Εκπαιδευτικό Μας Σύμβουλο Να Σας Βοηθήσει

Μπορούμε να σας ταιριάξουμε με τον ιδανικό για εσάς καθηγητή και να σχεδιάσουμε ένα πρόγραμμα για τις ανάγκες σας.

Εξασφάλισε θέση

Τιμές

Κύκλοι 4 μαθημάτων:

45 λεπτά 90 €
60 λεπτά 110 €

Μεμονωμένα μαθήματα:

60 λεπτά 35 €

Προσφορές

  • Δωρεάν εισαγωγική εισήγηση – ακρόαση 30 λεπτών
  • Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Κλείσε μάθημα
100% εγγύηση ικανοποίησης

Σχετικά Μαθήματα Μουσικής Online