No module Published on Offcanvas position

Μαθήματα Βιολιού Online.
Εξαιρετικοί Καθηγητές.

Ατομικά μαθήματα βιολιού online προσαρμοσμένα στις δικές σου ανάγκες και σε πολύ προσιτές τιμές.

Γνώρισε τον Καθηγητή Μας

Είτε είσαι αρχάριος, προχωρημένος, μικρός ή μεγάλος, τα online μαθήματα βιολιού είναι διαδραστικά και προσαρμοσμένα για σένα.

Γιάννης Γ.


Βιολί παραδοσιακό & κλασικό
Από 10€
  • Διδάσκω σε ηλικίες από 6 ετών και σε κάθε επίπεδο & στυλ.
  • Έχω μαθητεύσει από μικρός δίπλα σε καταξιωμένους δασκάλους κλασικού & παραδοσιακού βιολιού.
  • Πλούσιο ρεπερτόριο σε παραδοσιακά & λαϊκά τραγούδια.
Προφίλ

Ένας Καλύτερος Τρόπος Να Μάθεις

Μέσα από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου
Άριστοι Καθηγητές

Άριστοι Καθηγητές

Εξαιρετικοί καθηγητές σε καθοδηγούν στο κάθε βήμα του ταξιδιού σου στη μουσική

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Τα μαθήματα προσαρμόζονται στις δικές σου ανάγκες, στο στυλ και στους ρυθμούς σου

100% Εγγυημένα

100% Εγγυημένα

Δοκίμασε ένα μάθημα. Αν δεν μείνεις 100% ικανοποιημένος, σου κάνουμε δώρο ένα ακόμη μάθημα με κάποιον άλλο καθηγητή


Πως λειτουργεί

Να γιατί χιλιάδες μαθητές επιλέγουν online μαθήματα μουσικής με το MusicPal

διάλεξε δάσκαλο

Διάλεξε

Βρες τον ιδανικό για σένα δάσκαλο σε λιγότερο από 3 λεπτά. Αν χρειάζεσαι βοήθεια στην επιλογή σου, στείλε μας μήνυμα στο infοblofmusicραΙ.gr ή κάλεσέ μας στο 2107474471.
επικοινώνησε

Επικοινώνησε

Ο δάσκαλός σου θα σε κινητοποιήσει, θα σε υποστηρίξει και θα σε εμπνεύσει. Κάνε το πρώτο βήμα και επικοινώνησε μαζί του, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Κατάκτησε

Κάθε μάθημα είναι σχεδιασμένο να σε βοηθήσει να εξελιχθείς. Μάθε γρηγορότερα και ευκολότερα από κάθε άλλη φορά, έχοντας την εξατομικευμένη προσοχή ενός εξαιρετικού δασκάλου.

Γιατί MusicPal;

  • Εύκολο και Βολικό
  • 100% Εγγυημένο
  • Εξαιρετικοί Καθηγητές
  • Χιλιάδες Ικανοποιημένοι Μαθητές
μαθήματα πιάνου online

Είπαν για εμάς:

testimonial quotation

Κάνω μαθήματα με το MusicPal και δεν θα τα άλλαζα με τίποτα! Στην αρχή είχα πρόβλημα στο να καταφέρω να συντονίσω τα δυο μου χέρια, αλλά ο δάσκαλός μου ήταν πάρα πολύ υπομονετικός και χαμογελαστός σε όλη τη διαδικασία. Με διόρθωνε και με βοηθούσε με διάφορες ασκήσεις μέχρι να τα καταφέρω. Τώρα προχωράμε σε όλο και δυσκολότερες μελωδίες και ανυπομονώ για τη συνέχεια.

- Πέτρος, μαθήματα βιολιού

testimonial quotation

Από μικρή με άγγιζε ο ήχος του βιολιού και ήθελα πολύ να μάθω, αλλά όλοι μου έλεγαν πως είναι δύσκολο... Τελικά το πήρα απόφαση φέτος, αγόρασα ένα οικονομικό βιολί και ψάχνοντας για online μαθήματα, ανακάλυψα το MusicPal. Από τα πρώτα κι όλας μαθήματα βίωσα μια ευχάριστη έκπληξη! Τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο!!! Ο δάσκαλός μου με απέραντη υπομονή με βοήθησε να καταλάβω και να κάνω σταδιακά τις σωστές κινήσεις, στο δοξάρι αρχικά και στα δάχτυλα του αριστερού μου χεριού μετά. Μάθαμε επίσης τον τρόπο που γράφεται η μουσική στο χαρτί κι αυτή ήταν η δεύτερη ευχάριστη έκπληξη. Τα κατάλαβα όλα από τα πρώτα δύο μαθήματα! Τώρα μπορώ και διαβάζω πεντάγραμμο και παίζω τις νότες στο βιολί!!! Προφανώς έχω πολύ δρόμο μπροστά μου, αλλά ειλικρινά νιώθω πως έκανα το ιδανικό ξεκίνημα :-)

- Κρίστι, μαθήματα βιολιού

testimonial quotation

Ο Γιάννης είναι ένας πολύ ταλαντούχος μουσικός και υπέροχος δάσκαλος. Είναι πολύ υπομονετικός με τους μαθητές του και ενδιαφέρεται πραγματικά για αυτούς. Ειδικεύεται στο παραδοσιακό βιολί, αλλά έχει πολύ υψηλή κατάρτιση και στο κλασικό. Τα μαθήματά του τα προσαρμόζει κάθε φορά στις ανάγκες του μαθητή, κάτι που προσωπικά το βρίσκω καταπληκτικό! Ξεκινήστε και δεν θα το μετανιώσετε, σας το υπογράφω!

- Σίφης, μαθήματα παραδοσιακού βιολιού

testimonial quotation

Στο MusicPal βρήκαμε έναν εξαιρετικό δάσκαλο βιολιού για την κόρη μας. Κάνει μαθήματα εδώ και 5 μήνες και η μέχρι σήμερα εμπειρία μας έχει κατά πολύ ξεπεράσει τις προσδοκίες μας. Ο δάσκαλος έχει βρει το "κουμπί" της και την έχει θα έλεγα μαγέψει! Την εμψυχώνει με κάθε ευκαιρία και της κάνει εποικοδομητικά σχόλια και για τα δυνατά της σημεία αλλά και για τα προς βελτίωση. Όσο για το διαδικτυακό, πραγματικά δεν βλέπουμε να υστερεί σε τίποτα από το δια ζώσης. Γενικά είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε τα μαθήματά μας για καιρό.

- Ιακωβίνα, μαθήματα βιολιού για παιδιά


Δημοφιλή Μαθήματα Μουσικής Online