No module Published on Offcanvas position

Μαθήματα Κλαρίνου Online.
Εξαιρετικοί Καθηγητές.

Ατομικά μαθήματα κλαρίνου online προσαρμοσμένα στις δικές σου ανάγκες και σε πολύ προσιτές τιμές.

Γνώρισε τον Καθηγητή Μας

Είτε είσαι αρχάριος, προχωρημένος, μικρός ή μεγάλος, τα online μαθήματα κλαρίνου είναι διαδραστικά και προσαρμοσμένα για σένα.

Τρύφωνας Π.


Κλαρίνο παραδοσιακό
Από 15€
  • Διδάσκω ηλικίες από 7 ετών και πάνω.
  • Εμπειρία διδασκαλίας από το 2013.
  • Πτυχίο Βυζαντινής μουσικής.
Προφίλ

Ένας Καλύτερος Τρόπος Να Μάθεις

Μέσα από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου
Άριστοι Καθηγητές

Άριστοι Καθηγητές

Εξαιρετικοί καθηγητές σε καθοδηγούν στο κάθε βήμα του ταξιδιού σου στη μουσική

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Τα μαθήματα προσαρμόζονται στις δικές σου ανάγκες, στο στυλ και στους ρυθμούς σου

100% Εγγυημένα

100% Εγγυημένα

Δοκίμασε ένα μάθημα. Αν δεν μείνεις 100% ικανοποιημένος, σου κάνουμε δώρο ένα ακόμη μάθημα με κάποιον άλλο καθηγητή


Πως λειτουργεί

Να γιατί χιλιάδες μαθητές επιλέγουν online μαθήματα μουσικής με το MusicPal

διάλεξε δάσκαλο

Διάλεξε

Βρες τον ιδανικό για σένα δάσκαλο σε λιγότερο από 3 λεπτά. Αν χρειάζεσαι βοήθεια στην επιλογή σου, στείλε μας μήνυμα στο infοblofmusicραΙ.gr ή κάλεσέ μας στο 2107474471.
επικοινώνησε

Επικοινώνησε

Ο δάσκαλός σου θα σε κινητοποιήσει, θα σε υποστηρίξει και θα σε εμπνεύσει. Κάνε το πρώτο βήμα και επικοινώνησε μαζί του, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Κατάκτησε

Κάθε μάθημα είναι σχεδιασμένο να σε βοηθήσει να εξελιχθείς. Μάθε γρηγορότερα και ευκολότερα από κάθε άλλη φορά, έχοντας την εξατομικευμένη προσοχή ενός εξαιρετικού δασκάλου.

Γιατί MusicPal;

  • Εύκολο και Βολικό
  • 100% Εγγυημένο
  • Εξαιρετικοί Καθηγητές
  • Χιλιάδες Ικανοποιημένοι Μαθητές
μαθήματα πιάνου online

Είπαν για εμάς:

testimonial quotation

Από μικρός είχα αγάπη για την μουσική αφού ο πατέρας μου έπαιζε κιθάρα και ο παππούς μου μπουζούκι. Το όνειρο μου όμως ήταν να μάθω κλαρίνο, ώσπου στα 39 πήρα την μεγάλη απόφαση. Φοβούμενος το ρίσκο που παίρνω μέσω της επιλογής των διαδικτυακών μαθημάτων και επειδή είμαι κάτοικος εξωτερικού αποφάσισα να δοκιμάσω αυτό τον τρόπο διδασκαλίας. Οι πρώτες εντυπώσεις που έχω αποκομίσει είναι άριστες αφού ο κύριος Τρύφωνας παρόλο που έχει πολύ μικρότερη ηλικία από μένα είναι ώριμος μουσικά και άψογος στην διδασκαλία. Έχω κάνει ήδη 4 μαθήματα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσω!!!! Θα ήθελα να συστήσω ανεπιφύλακτα τον κύριο Τρύφωνα σε όποιον αποφασίσει να ασχοληθεί με το κλαρίνο αλλά και τον συγκεκριμένο τρόπο εκμάθησης που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από ένα ωδείο.

- π.Βασίλειος, μαθήματα κλαρίνου

testimonial quotation

Ο Τρύφωνας είναι φοβερός δάσκαλος! Αν και μικρός σε ηλικία αγαπά τόσο πολύ το κλαρίνο και τη μουσική που σε κάθε μάθημα που κάνουμε είναι ολοφάνερο το μεράκι του. Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολο μέχρι να καταφέρω να βγάλω σωστά τη νότα και να μη σφυρίζει, όμως το ξεπεράσαμε αυτό το στάδιο προ πολλού και τώρα σιγά-σιγά μπορώ να παίζω κάποια τραγουδάκια. Ανυπομονώ να μπορώ να παίζω άνετα τα αγαπημένα μου ηπειρώτικα!

- Σούλα, μαθήματα κλαρίνου

testimonial quotation

Το κλαρίνο είναι ένα αρκετά φασαριόζικο όργανο για να κάνεις μάθημα στο σπίτι αλλά αυτός ο ήχος σε ταξιδεύει και το αξίζει! Όσο κάνω μαθήματα με τον Τρύφωνα μόνο θετικές εντυπώσεις έχω. Πολύ καλό παιδί, πολύ ευχάριστη η συναναστροφή μαζί του και η ώρα του μαθήματος περνάει χωρίς να το καταλαβαίνω. Μ' αρέσει που σε κάθε μάθημα μου δείχνει και κάτι καινούργιο τεχνικά και ότι δεν είναι το μάθημα μόνο τραγούδια χωρίς να μαθαίνω τίποτα θεωρητικό αλλά ούτε και μόνο θεωρία χωρίς να απολαμβάνω καθόλου τα τραγούδια. Κρατάει μια πολύ καλή ισορροπία ανάμεσα στα δυο και ανυπομονώ για τη συνέχεια.

- Μπάμπης, μαθήματα κλαρίνου

testimonial quotation

Ξεκίνησα πέρυσι τα μαθήματα με το MusicPal γιατί πολύ απλά μου το χρωστούσα να κάνω κάτι και για μένα! Πάντα ήθελα να μάθω κλαρίνο, το είχα αγοράσει και καθόταν γιατί ποτέ δεν προλάβαινα να ασχοληθώ, όλο είχα άλλες υποχρεώσεις... Στο πρώτο μάθημα ο δάσκαλος έπαιξε λίγο να ακούσω έναν αυτοσχεδιασμό του και τρελάθηκα! Δεν χόρταινα να τον ακούω. Βάλαμε μαζί στόχο να φτάσω και εγώ να μπορώ να παίξω έτσι και κάθε βδομάδα σε κάθε μάθημα έχω αυτό στο μυαλό μου. Ακόμα και όταν δυσκολεύομαι με κάποια θέματα τεχνικής, ο δάσκαλός μου με βοηθάει πάρα πολύ, μου δείχνει το σωστό και έχει την υπομονή να μου το δείξει ξανά και ξανά, μέχρι να σιγουρευτεί πως το έχω καταλάβει. Είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι να πω ότι έχω μάθει πλέον κλαρίνο, αλλά πολύ ευχάριστος.

- Σώτος, μαθήματα κλαρίνου


Δημοφιλή Μαθήματα Μουσικής Online