No module Published on Offcanvas position

Μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής Online.
Εξαιρετικοί Καθηγητές.

Ατομικά μαθήματα Βυζαντινής μουσικής online προσαρμοσμένα στις δικές σου ανάγκες και σε πολύ προσιτές τιμές.

Γνώρισε τους Καθηγητές Μας

Είτε είσαι αρχάριος, προχωρημένος, μικρός ή μεγάλος, τα online μαθήματα Βυζαντινής μουσικής είναι διαδραστικά και προσαρμοσμένα για σένα.

Χάρης Π.


Βυζαντινή μουσική, παραδοσιακό τραγούδι κ.ά.
Από 13€
  • Διδάσκω όλες τις ηλικίες και επίπεδα.
  • Συνδυασμός πράξης και θεωρίας, με έμφαση στο ύφος και την ερμηνεία.
  • Ειδική μέθοδος για πρακτικούς ψάλτες, επαγγελματίες τραγουδιστές, μαθητές & φοιτητές μουσικών σχολείων & ΑΕΙ κλπ.
Προφίλ

Ένας Καλύτερος Τρόπος Να Μάθεις

Μέσα από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου
Άριστοι Καθηγητές

Άριστοι Καθηγητές

Εξαιρετικοί καθηγητές σε καθοδηγούν στο κάθε βήμα του ταξιδιού σου στη μουσική

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Τα μαθήματα προσαρμόζονται στις δικές σου ανάγκες, στο στυλ και στους ρυθμούς σου

100% Εγγυημένα

100% Εγγυημένα

Δοκίμασε ένα μάθημα. Αν δεν μείνεις 100% ικανοποιημένος, σου κάνουμε δώρο ένα ακόμη μάθημα με κάποιον άλλο καθηγητή


Πως λειτουργεί

Να γιατί χιλιάδες μαθητές επιλέγουν online μαθήματα μουσικής με το MusicPal

διάλεξε δάσκαλο

Διάλεξε

Βρες τον ιδανικό για σένα δάσκαλο σε λιγότερο από 3 λεπτά. Αν χρειάζεσαι βοήθεια στην επιλογή σου, στείλε μας μήνυμα στο infοblofmusicραΙ.gr ή κάλεσέ μας στο 2107474471.
επικοινώνησε

Επικοινώνησε

Ο δάσκαλός σου θα σε κινητοποιήσει, θα σε υποστηρίξει και θα σε εμπνεύσει. Κάνε το πρώτο βήμα και επικοινώνησε μαζί του, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Κατάκτησε

Κάθε μάθημα είναι σχεδιασμένο να σε βοηθήσει να εξελιχθείς. Μάθε γρηγορότερα και ευκολότερα από κάθε άλλη φορά, έχοντας την εξατομικευμένη προσοχή ενός εξαιρετικού δασκάλου.

Γιατί MusicPal;

  • Εύκολο και Βολικό
  • 100% Εγγυημένο
  • Εξαιρετικοί Καθηγητές
  • Χιλιάδες Ικανοποιημένοι Μαθητές
μαθήματα πιάνου online

Είπαν για εμάς:

testimonial quotation

Είχα κάνει μικρός 3 χρόνια Βυζαντινή, στη συνέχεια ασχολήθηκα με το μπουζούκι και τώρα, στα 28 μου, αποφάσισα να ξαναπιάσω τη Βυζαντινή, να θυμηθώ αυτά που ήξερα και να συνεχίσω παρακάτω, ίσως ακόμα και για πτυχίο. Ξεκίνησα online μαθήματα με τον Χάρη και απ' την πρώτη στιγμή ήταν ολοφάνερο πως δεν θα μπορούσα να έχω κάνει καλύτερη επιλογή. Έχει έναν τρόπο να σου δίνει να καταλάβεις το κάθε τι. Είναι σαφής και επεξηγηματικός και πάντα βεβαιώνεται πως έχεις καταλάβει, πριν προχωρήσει παρακάτω. Κάθε φορά ανυπομονώ για το επόμενό μας μάθημα και σκέφτομαι όλο και πιο σοβαρά και το πτυχίο! Από τους καλύτερους δασκάλους που είχα ποτέ μου :-)

- Ντίνος, μαθήματα Βυζαντινής μουσικής

testimonial quotation

Το μάθημα με τον Γεράσιμο είναι εξαιρετικό! Έψελνα ήδη κατά καιρούς και ο Γεράσιμος μου επισήμανε από τα πρώτα μαθήματα τα δυνατά και τα αδύνατά μου σημεία και αρχίσαμε να τα δουλεύουμε. Τώρα, μετά από 6 μήνες μαθημάτων μπορώ να πω ότι έχω μάθει τα βασικά της βυζαντινής σημειογραφίας, έχω διορθώσει τα σημαντικότερα λάθη μου, έχω "κουρδίσει" τη φωνή μου καλύτερα, αντιλαμβάνομαι πιο σωστά τους ήχους και γενικά έχω πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν ψέλνω. Εννοείται πως συνεχίζω τα μαθήματα. Σ' ευχαριστώ πολύ δάσκαλε!

- Χριστόδουλος, μαθήματα Βυζαντινής μουσικής

testimonial quotation

Είμαι επαγγελματίας λαϊκός τραγουδιστής - εμπειρικός - και παρότι τα πάω καλά γενικά, πάντα θαύμαζα και "ζήλευα" τους συναδέλφους που έχουν βάσεις στη Βυζαντινή μουσική. Αποφάσισα να το τολμήσω κι εγώ και η εμπειρία με δικαίωσε! Βρήκα τυχαία το MusicPal, μου άρεσαν τα βιογραφικά των δασκάλων και δοκίμασα ένα μάθημα. Ε, αυτό ήταν! Αμέσως συνειδητοποίησα πόσο καλό θα μου κάνει, ο δάσκαλος με κέρδισε από την πρώτη στιγμή και ξεκίνησα. Από τότε έχουν περάσει 4 μήνες και η απόφασή μου αποδεικνύεται απόλυτα σωστή. Έχω ήδη κάνει μεγάλη πρόοδο και στην αντίληψη και εφαρμογή των μικροδιαστημάτων (τα λεγόμενα μόρια), αλλά και στα τόσα όμορφα στολίδια, που μπορεί κανείς να δανειστεί από την Βυζαντινή μουσική και να τα εντάξει στην ερμηνεία των λαϊκών και παραδοσιακών τραγουδιών. Θερμές ευχαριστίες για όλα! Και βέβαια το ταξίδι συνεχίζεται!

- Μάκης, μαθήματα Βυζαντινής μουσικής

testimonial quotation

Η κόρη μου, 13 ετών, πάει σε μουσικό γυμνάσιο και ενώ στην κιθάρα και στα άλλα όργανα είναι καλή, με την Βυζαντινή δυσκολευόταν πολύ. Ευτυχώς ανακαλύψαμε τον Χάρη, που από τα πρώτα κι όλας μαθήματα την κέρδισε και την έκανε να δει με άλλο μάτι την Βυζαντινή μουσική. Είμαστε στον τρίτο μήνα μαθημάτων τώρα και η βελτίωση είναι φανερή. Η κόρη μου παρακολουθεί πλέον με περισσότερη άνεση το μάθημά της στο σχολείο, αλλά το σημαντικότερο είναι πως απ' ότι φαίνεται το έχει πάρει ζεστά. Μελετάει, ρωτάει το δάσκαλό της απορίες και γενικά ενδιαφέρεται και ασχολείται. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τον Χάρη και τον συστήνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε θέλει να μυηθεί στη Βυζαντινή μουσική.

- Ντέπη, μαθήματα Βυζαντινής μουσικής για παιδιά


Δημοφιλή Μαθήματα Μουσικής Online