No module Published on Offcanvas position

Μαθήματα Φυσαρμόνικας Online.
Εξαιρετικοί Καθηγητές.

Ατομικά μαθήματα φυσαρμόνικας online προσαρμοσμένα στις δικές σου ανάγκες και σε πολύ προσιτές τιμές.

Γνώρισε τον Καθηγητή Μας

Είτε είσαι αρχάριος, προχωρημένος, μικρός ή μεγάλος, τα online μαθήματα φυσαρμόνικας είναι διαδραστικά και προσαρμοσμένα για σένα.

Στέλιος Τ.


Φυσαρμόνικα, ακορντεόν, πιάνο, αρμόνιο, κιθάρα, θεωρητικά
Από 12€
  • Διδάσκει σε ηλικίες από 6 ετών και πάνω.
  • Διδάσκει από το 2015 σε ωδεία και online.
  • Έχει μαθητεύσει δίπλα σε καταξιωμένους δασκάλους ακορντεόν, πιάνου, θεωρητικών κλπ.
Προφίλ

Ένας Καλύτερος Τρόπος Να Μάθεις

Μέσα από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου
Άριστοι Καθηγητές

Άριστοι Καθηγητές

Εξαιρετικοί καθηγητές σε καθοδηγούν στο κάθε βήμα του ταξιδιού σου στη μουσική

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Τα μαθήματα προσαρμόζονται στις δικές σου ανάγκες, στο στυλ και στους ρυθμούς σου

100% Εγγυημένα

100% Εγγυημένα

Δοκίμασε ένα μάθημα. Αν δεν μείνεις 100% ικανοποιημένος, σου κάνουμε δώρο ένα ακόμη μάθημα με κάποιον άλλο καθηγητή


Πως λειτουργεί

Να γιατί χιλιάδες μαθητές επιλέγουν online μαθήματα μουσικής με το MusicPal

διάλεξε δάσκαλο

Διάλεξε

Βρες τον ιδανικό για σένα δάσκαλο σε λιγότερο από 3 λεπτά. Αν χρειάζεσαι βοήθεια στην επιλογή σου, στείλε μας μήνυμα στο infοblofmusicραΙ.gr ή κάλεσέ μας στο 2107474471.
επικοινώνησε

Επικοινώνησε

Ο δάσκαλός σου θα σε κινητοποιήσει, θα σε υποστηρίξει και θα σε εμπνεύσει. Κάνε το πρώτο βήμα και επικοινώνησε μαζί του, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Κατάκτησε

Κάθε μάθημα είναι σχεδιασμένο να σε βοηθήσει να εξελιχθείς. Μάθε γρηγορότερα και ευκολότερα από κάθε άλλη φορά, έχοντας την εξατομικευμένη προσοχή ενός εξαιρετικού δασκάλου.

Γιατί MusicPal;

  • Εύκολο και Βολικό
  • 100% Εγγυημένο
  • Εξαιρετικοί Καθηγητές
  • Χιλιάδες Ικανοποιημένοι Μαθητές
Μαθητές MusicPal ενθουσιασμένοι

Είπαν για εμάς:

testimonial quotation

Χάρη στα online μαθήματα του MusicPal μπόρεσα να βελτιώσω την τεχνική μου στη φυσαρμόνικα, να μάθω επιτέλους αυτό το bend που τόσο με βασάνιζε και να αρχίσω να ασχολούμαι με τα blues κομμάτια που πάντα ήθελα. Πλέον μπορώ και βγάζω κάποια εύκολα κομμάτια με το αυτί. Το συνιστώ σε όλους!

- Παύλος, μαθήματα φυσαρμόνικας

testimonial quotation

Αποφάσισα να ξεκινήσω φυσαρμόνικα γιατί πολύ απλά κάθε φορά που ακούω κομμάτι με φυσαρμόνικα λέω πόσο καταπληκτικό και ιδιαίτερο ήχο έχει. Αγόρασα μια οικονομική με καλές κριτικές και είπα να ξεκινήσω μαθήματα διαδικτυακά, γιατί δεν υπήρχε κάποιος άλλος τρόπος εδώ που μένω. Στο πρώτο μάθημα ο Στέλιος μου έδειξε κάποια βασικά, όπως πως να την κρατάω σωστά, πως να φυσάω σωστά και διάφορα άλλα τέτοια και κατόπιν κανονίσαμε το επόμενο μάθημα. Στο ενδιάμεσο διάστημα είδα πως δεν την είχα αφήσει από τα χέρια μου, όποτε έβρισκα λίγο ελεύθερο χρόνο έκανα όσα (λίγα!) ήξερα ξανά και ξανά. Στο επόμενο μάθημα ο Στέλιος είδε την ανυπομονησία μου και μου έδειξε κάποια πράγματα παραπάνω και στο επόμενο κάποια παραπάνω… Μετά από 3 μήνες που κάνουμε μαθήματα η ανυπομονησία μου για το επόμενο μάθημα συνεχίζεται αμείωτη και αυτό νομίζω είναι το μεγάλο επίτευγμα του δασκάλου μου, ότι βρίσκει τρόπο να κρατά το ενδιαφέρον μου αμείωτο! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

- Πέγκυ, μαθήματα φυσαρμόνικας

testimonial quotation

Ο Στέλιος είναι εξαιρετικός καθηγητής και σε καθοδηγεί βήμα-βήμα διαρκώς να εξελίσσεσαι. Ναι μεν ασχολείται με τη θεωρία, πού είναι πολύ βασικό πράγμα σε όλα τα μαθήματα, όμως το κάνει με τρόπο ευχάριστο και μέσα από παραδείγματα πάνω σε αγαπημένα μου τραγούδια. Προχωράμε σε κάθε μάθημα όλο και σε κάτι καινούριο και νομίζω μέχρι το καλοκαίρι θα μπορώ να παίζω πολύ καλά. Τον συνιστώ σε οποιονδήποτε θέλει να ασχοληθεί με τη φυσαρμόνικα!

- Ξένια, μαθήματα φυσαρμόνικας

testimonial quotation

Αυτό το τόσο μικρό οργανάκι δεν είναι και τόσο απλό τελικά… Είχα αγοράσει μια, αρκετά χρόνια πριν γιατί θεώρησα πολύ απλό να μάθω μόνος μου και θα ήταν πολύ εύκολο να την έχω πάντα μαζί μου. Διάβασα πολλά άρθρα και είδα ένα σωρό βίντεο σχετικά με την εκμάθηση, ώρες ατελείωτες, όμως απλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι γίνεται… Πέρσι την άνοιξη, που βρέθηκα με πολύ ελεύθερο χρόνο στο σπίτι, αποφάσισα να δοκιμάσω κάποια online μαθήματα και βρήκα το MusicPal. Με τις συμβουλές και τις επεξηγήσεις του δασκάλου μου όλα ξεκαθάρισαν! Επιτέλους βγάζουν νόημα αυτά που διάβαζα και η φυσαρμόνικα έχει αρχίσει να μου δίνει τις όμορφες στιγμές που περίμενα να μου δώσει. Σας ευχαριστώ για όλα!

- Στέφανος, μαθήματα φυσαρμόνικας


Δημοφιλή Μαθήματα Μουσικής Online