No module Published on Offcanvas position

Μαθήματα Μπάσου Online.
Εξαιρετικοί Καθηγητές.

Ατομικά μαθήματα Μπάσου online προσαρμοσμένα στις δικές σου ανάγκες και σε πολύ προσιτές τιμές.

Γνώρισε τον Καθηγητή Μας

Είτε είσαι αρχάριος, προχωρημένος, μικρός ή μεγάλος, τα online μαθήματα μπάσου είναι διαδραστικά και προσαρμοσμένα για σένα.

Γιώργος Κ.


Μπάσο, σύγχρονα θεωρητικά
Από 13€
  • Διδάσκω σε ηλικίες από 11 ετών και άνω.
  • Διδάσκω όλα τα μουσικά είδη με εξειδίκευση σε rock, pop, funk, jazz.
  • Έχω παρακολουθήσει μαθήματα μπάσου και μοντέρνας αρμονίας από καταξιωμένους μουσικούς.
Προφίλ

Ένας Καλύτερος Τρόπος Να Μάθεις

Μέσα από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου
Άριστοι Καθηγητές

Άριστοι Καθηγητές

Εξαιρετικοί καθηγητές σε καθοδηγούν στο κάθε βήμα του ταξιδιού σου στη μουσική

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Τα μαθήματα προσαρμόζονται στις δικές σου ανάγκες, στο στυλ και στους ρυθμούς σου

100% Εγγυημένα

100% Εγγυημένα

Δοκίμασε ένα μάθημα. Αν δεν μείνεις 100% ικανοποιημένος, σου κάνουμε δώρο ένα ακόμη μάθημα με κάποιον άλλο καθηγητή


Πως λειτουργεί

Να γιατί χιλιάδες μαθητές επιλέγουν online μαθήματα μουσικής με το MusicPal

διάλεξε δάσκαλο

Διάλεξε

Βρες τον ιδανικό για σένα δάσκαλο σε λιγότερο από 3 λεπτά. Αν χρειάζεσαι βοήθεια στην επιλογή σου, στείλε μας μήνυμα στο infοblofmusicραΙ.gr ή κάλεσέ μας στο 2107474471.
επικοινώνησε

Επικοινώνησε

Ο δάσκαλός σου θα σε κινητοποιήσει, θα σε υποστηρίξει και θα σε εμπνεύσει. Κάνε το πρώτο βήμα και επικοινώνησε μαζί του, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Κατάκτησε

Κάθε μάθημα είναι σχεδιασμένο να σε βοηθήσει να εξελιχθείς. Μάθε γρηγορότερα και ευκολότερα από κάθε άλλη φορά, έχοντας την εξατομικευμένη προσοχή ενός εξαιρετικού δασκάλου.

Γιατί MusicPal;

  • Εύκολο και Βολικό
  • 100% Εγγυημένο
  • Εξαιρετικοί Καθηγητές
  • Χιλιάδες Ικανοποιημένοι Μαθητές
μαθητές MusicPal

Είπαν για εμάς:

testimonial quotation

Εξαιρετικός ο καθηγητής μου! Είμαι αρχάρια στη μουσική και το φοβόμουν για να πω την αλήθεια, αλλά ο ήρεμος και υπομονετικός του τρόπος κάνει το μάθημα πολύ ευχάριστο. Χαίρομαι που σας ανακάλυψα!

- Σάντυ, μαθήματα μπάσου

testimonial quotation

Ανυπομονώ για τα μαθήματα με τον Γιώργο κάθε βδομάδα! Κάνω μάθημα μαζί του μόνο ενάμιση μήνα και έχω ήδη αρχίσει να μαθαίνω αρκετά πράγματα στο μπάσο. Τα πάντα γίνονται με ρυθμό που μπορώ να ακολουθήσω και καταλαβαίνω πως δεν υπάρχει κανένα όριο σε αυτά που μπορώ να μάθω. Ακόμα και όταν ζήτησα να μάθω ένα δύσκολο κομμάτι για το επίπεδό μου, ο Γιώργος το απλοποίησε για να μπορέσω να το παίξω άμεσα και αποφασίσαμε από κοινού πως θα το ξαναπιάσουμε σε πιο προχωρημένο επίπεδο, αφού το αγαπώ τόσο. Όταν δυσκολεύομαι και θέλω να τα παρατήσω ο Γιώργος δεν με αφήνει. Είναι απλά ένας εκπληκτικός καθηγητής!

- Χάρης, μαθήματα μπάσου

testimonial quotation

Κάνω online μαθήματα με το MusicPal και δεν θα τα άλλαζα με τίποτα! Είχα σοβαρό πρόβλημα στο να καταφέρω να συντονίσω τα δάχτυλα των δύο χεριών μου και ο δάσκαλός μου ήταν πάρα πολύ υπομονετικός και χαμογελαστός σε όλη τη διαδικασία. Με διόρθωνε και με βοηθούσε με ασκήσεις ρυθμικές μέχρι να τα καταφέρω. Τώρα προχωράμε σε πιο πολύπλοκες τεχνικές και ανυπομονώ για τη συνέχεια.

- Γρηγόρης, μαθήματα μπάσου

testimonial quotation

Παίζω μπάσο εδώ και τέσσερα χρόνια, όμως ποτέ δεν κατάλαβα τι να παίζω για να συνοδέψω πιο όμορφα ένα κομμάτι που έγραψε κάποιος από το γκρουπ μου. Καθώς δεν έκανα μαθήματα, πάλευα να βγάλω άκρη μέσα από το internet. Όμως οι πληροφορίες είναι τόοοοοσο πολλές και πραγματικά χάθηκα... Ένα βράδυ τυχαία έπεσα πάνω στο Μusicpal κι αποφάσισα να το δοκιμάσω. Ε, λοιπόν, μετά από τα πρώτα 2-3 μαθήματα άρχισαν όλα σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζουν! Με την καθοδήγηση του δασκάλου μου έμαθα όχι μόνο να παίζω κλίμακες αλλά και να τις κατασκευάζω, έτσι ώστε να τις εφαρμόζω όπου θέλω, συν το ότι μπαίνουμε σιγά-σιγά στα μυστικά της αρμονίας. Σας ευχαριστώ όλους :-)

- Ντίνος, μαθήματα μπάσου


Δημοφιλή Μαθήματα Μουσικής Online