No module Published on Offcanvas position

Μαθήματα Ταμπουρά / Σάζι Online.
Εξαιρετικοί Καθηγητές.

Ατομικά μαθήματα ταμπουρά / σάζι online προσαρμοσμένα στις δικές σου ανάγκες και σε πολύ προσιτές τιμές.

Γνώρισε τον Καθηγητή Μας

Είτε είσαι αρχάριος, προχωρημένος, μικρός ή μεγάλος, τα online μαθήματα ταμπουρά / σάζι είναι διαδραστικά και προσαρμοσμένα για σένα.

Βαγγέλης Β.


Ταμπουράς, μπουζούκι, μπαγλαμάς, τζουράς, λαϊκή κιθάρα, λαούτο, μαντολίνο
Από 13€
  • Διδάσκω από το 2010 σε ιδιωτικά και δημόσια ωδεία δια ζώσης και online.
  • Η μέθοδος που εφαρμόζω είναι εύκολη με πράξη και θεωρία στο όργανο, για να αποκτήσετε ισχυρές βάσεις στη μουσική.
  • Αναλαμβάνω μαθητές από 7 ετών και άνω.
Προφίλ

Ένας Καλύτερος Τρόπος Να Μάθεις

Μέσα από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου
Άριστοι Καθηγητές

Άριστοι Καθηγητές

Εξαιρετικοί καθηγητές σε καθοδηγούν στο κάθε βήμα του ταξιδιού σου στη μουσική

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Τα μαθήματα προσαρμόζονται στις δικές σου ανάγκες, στο στυλ και στους ρυθμούς σου

100% Εγγυημένα

100% Εγγυημένα

Δοκίμασε ένα μάθημα. Αν δεν μείνεις 100% ικανοποιημένος, σου κάνουμε δώρο ένα ακόμη μάθημα με κάποιον άλλο καθηγητή


Πως λειτουργεί

Να γιατί χιλιάδες μαθητές επιλέγουν online μαθήματα μουσικής με το MusicPal

διάλεξε δάσκαλο

Διάλεξε

Βρες τον ιδανικό για σένα δάσκαλο σε λιγότερο από 3 λεπτά. Αν χρειάζεσαι βοήθεια στην επιλογή σου, στείλε μας μήνυμα στο infοblofmusicραΙ.gr ή κάλεσέ μας στο 2107474471.
επικοινώνησε

Επικοινώνησε

Ο δάσκαλός σου θα σε κινητοποιήσει, θα σε υποστηρίξει και θα σε εμπνεύσει. Κάνε το πρώτο βήμα και επικοινώνησε μαζί του, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Κατάκτησε

Κάθε μάθημα είναι σχεδιασμένο να σε βοηθήσει να εξελιχθείς. Μάθε γρηγορότερα και ευκολότερα από κάθε άλλη φορά, έχοντας την εξατομικευμένη προσοχή ενός εξαιρετικού δασκάλου.

Γιατί MusicPal;

  • Εύκολο και Βολικό
  • 100% Εγγυημένο
  • Εξαιρετικοί Καθηγητές
  • Χιλιάδες Ικανοποιημένοι Μαθητές
μαθητές MusicPal

Είπαν για εμάς:

testimonial quotation

Εδώ και καιρό ήθελα να μάθω να παίζω ταμπουρά, αλλά πάντα φοβόμουν πως δεν θα τα καταφέρω. Ξεκίνησα με το MusicPal και αποδείχτηκε πως είχα άδικο. Τα μαθήματα είναι πολύ ευχάριστα και ο τρόπος διδασκαλίας εξαιρετικός. Ο δάσκαλος μου δείχνει τα κομμάτια, τις ασκήσεις και το κάθε τι ξεκάθαρα και με λεπτομέρεια και βεβαιώνεται ότι τα έχω καταλάβει πριν προχωρήσει παρακάτω. Είναι έμπειρος, υπομονετικός κι έχει ολόκληρο θησαυρό ρεπερτορίου και γνώσεων. Αναμφίβολα συστήνω το MusicPal σε όποιον θέλει να μάθει ταμπουρά, αλλά και μουσική γενικότερα.

- Πρόδρομος, μαθήματα ταμπουρά

testimonial quotation

Έπαιζα ήδη λίγο μπουζούκι, όταν ξεκίνησα ταμπουρά πριν από ένα χρόνο. Στην περιοχή μου δεν υπάρχει δάσκαλος για ταμπουρά κι έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω διαδικτυακά, παρότι δεν σας κρύβω πως ήμουν πολύ επιφυλακτικός. Ανακάλυψα το MusicPal και έκανα ένα δοκιμαστικό. Πριν καν ολοκληρωθεί το μάθημα είχα ήδη αποφασίσει πως θα συνεχίσω. Η χρονιά που πέρασε ήταν για μένα αποκάλυψη! Μπαίνω όλο και πιο βαθιά στα μυστικά της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής, αλλά και της μουσικής της Ανατολής, που πάντα με γοήτευε. Τα δάχτυλά μου μαθαίνουν όλο και καλύτερα τις θέσεις και τις αποστάσεις. Ο ήχος μου ωριμάζει ολοένα και περισσότερο. Και υπάρχουν ήδη κομμάτια που νιώθω πως τα παίζω καλά και έχω τολμήσει να τα παίξω και στην παρέα, εισπράττοντας ενθουσιώδη σχόλια. Και για όλα αυτά υπεύθυνος είναι ο δάσκαλός μου, που με το μεράκι του, το ταλέντο του, το θετικό του πνεύμα και όλη του την υποστήριξη με εμπνέει να εξασκούμαι και να εξελίσσομαι. Νιώθω πραγματικά ευγνώμων!

- Νεκτάριος, μαθήματα ταμπουρά

testimonial quotation

Ο Βαγγέλης είναι εξαιρετικός δάσκαλος για σάζι, αλλά και μουσική γενικότερα. Πολύ υπομονετικός και παρακολουθεί από κοντά την πρόοδό σου. Μέσα σε 5 μήνες έχω μάθει τόσα πολλά, που ειλικρινά ούτε που το φανταζόμουν. Έχει πραγματικά πάθος για την μουσική και τη διδασκαλία. Στο μάθημα είναι χαλαρός και υποστηρικτικός, δίνοντας ταυτόχρονα σημασία στα γερά θεμέλια. Οι γνώσεις, η εμπειρία και η έμπνευση που μου έχει προσφέρει είναι πραγματικά ανεκτίμητες. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να μάθει σάζι, αλλά και οποιοδήποτε άλλο όργανο διδάσκει.

- Ηρώ, μαθήματα σάζι

testimonial quotation

Ο γιος μου πηγαίνει σε μουσικό σχολείο, όπου το βασικό του όργανο είναι το πιάνο, αλλά έχουν και υποχρεωτικό όργανο αναφοράς της παραδοσιακής μουσικής τον ταμπουρά. Ε, εκεί τα είχε βρει μπαστούνια, άσε που δεν του άρεσε και καθόλου… Ψάχνοντας για φροντιστηριακά μαθήματα βρήκαμε το MusicPal και ξεκινήσαμε online με τον Βαγγέλη. Σταθήκαμε πραγματικά πολύ τυχεροί, γιατί πρόκειται για χαρισματικό καθηγητή! Υψηλοτάτου επιπέδου μουσικός και αφοσιωμένος δάσκαλος. Έχει τον τρόπο του με τα παιδιά και ξέρει να τους πυροδοτεί την αγάπη για τη μουσική και να τα παρακινεί να θέλουν να μελετάνε. Ο γιος μου πλέον έχει αλλάξει στάση απέναντι στον ταμπουρά, αλλά και την παραδοσιακή μουσική γενικότερα. Τα βλέπει με άλλο μάτι! Και οι επιδόσεις του στο σχολείο έχουν απογειωθεί! Αν ψάχνετε για μαθήματα ταμπουρά, είμαι βέβαιη πως το MusicPal και ο Βαγγέλης θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους!

- Φρόσω, μαθήματα ταμπουρά για παιδιά


Δημοφιλή Μαθήματα Μουσικής Online