No module Published on Offcanvas position

Μαθήματα Ηλεκτρικής Κιθάρας Online.
Εξαιρετικοί Καθηγητές.

Ατομικά μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας online προσαρμοσμένα στις δικές σου ανάγκες και σε πολύ προσιτές τιμές.

Γνώρισε τους Καθηγητές Μας

Είτε είσαι αρχάριος, προχωρημένος, μικρός ή μεγάλος, τα online μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας είναι διαδραστικά και προσαρμοσμένα για σένα.

Λέανδρος Τ.


Κιθάρα ηλεκτρική & ακουστική
Από 15€
  • Διδάσκω σε ηλικίες από 6 ετών και άνω
  • Ρεπερτόριο και τεχνικές σε Rock, blues, metal, έντεχνο, λαϊκό, ρεμπέτικο κλπ
  • Πτυχίο και master από Μουσικά Πανεπιστήμια στην Αγγλία
Προφίλ

Γιώργος Κ.


Κιθάρα κλασική, ακουστική, ηλεκτρική, γιουκαλίλι
Από 15€
  • Διδάσκω από το 1985.
  • Αναλαμβάνω από αρχάριους έως διπλωματούχους επαγγελματίες, ανεξαρτήτου ηλικίας.
  • Κάτοχος διπλώματος κλασικής κιθάρας και πτυχίου αρμονίας.
Προφίλ

Ένας Καλύτερος Τρόπος Να Μάθεις

Μέσα από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου
Άριστοι Καθηγητές

Άριστοι Καθηγητές

Εξαιρετικοί καθηγητές σε καθοδηγούν στο κάθε βήμα του ταξιδιού σου στη μουσική

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Τα μαθήματα προσαρμόζονται στις δικές σου ανάγκες, στο στυλ και στους ρυθμούς σου

100% Εγγυημένα

100% Εγγυημένα

Δοκίμασε ένα μάθημα. Αν δεν μείνεις 100% ικανοποιημένος, σου κάνουμε δώρο ένα ακόμη μάθημα με κάποιον άλλο καθηγητή


Πως λειτουργεί

Να γιατί χιλιάδες μαθητές επιλέγουν online μαθήματα μουσικής με το MusicPal

διάλεξε δάσκαλο

Διάλεξε

Βρες τον ιδανικό για σένα δάσκαλο σε λιγότερο από 3 λεπτά. Αν χρειάζεσαι βοήθεια στην επιλογή σου, στείλε μας μήνυμα στο infοblofmusicραΙ.gr ή κάλεσέ μας στο 2107474471.
επικοινώνησε

Επικοινώνησε

Ο δάσκαλός σου θα σε κινητοποιήσει, θα σε υποστηρίξει και θα σε εμπνεύσει. Κάνε το πρώτο βήμα και επικοινώνησε μαζί του, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Κατάκτησε

Κάθε μάθημα είναι σχεδιασμένο να σε βοηθήσει να εξελιχθείς. Μάθε γρηγορότερα και ευκολότερα από κάθε άλλη φορά, έχοντας την εξατομικευμένη προσοχή ενός εξαιρετικού δασκάλου.

Γιατί MusicPal;

  • Εύκολο και Βολικό
  • 100% Εγγυημένο
  • Εξαιρετικοί Καθηγητές
  • Χιλιάδες Ικανοποιημένοι Μαθητές
μαθήματα πιάνου online

Είπαν για εμάς:

testimonial quotation

Είμαι 16 χρονών και ο φίλος μου μου έκανε δώρο την ηλεκτρική κιθάρα που τόσο καιρό ήθελα! Με τη μια έψαξα για μαθήματα στο internet και δοκίμασα με το MusicPal. Κάνουμε μάθημα εδώ και μερικούς μήνες και είναι τέλεια. Ο δάσκαλος μου εξηγεί τα πάντα όσες φορές χρειαστεί, δεν με πιέζει και δουλεύουμε πάνω στα τραγούδια που του έχω πει πως μου αρέσουν. Τι άλλο να ζητήσω;

- Ντίνα, μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας

testimonial quotation

Ήμουν έμπειρος κιθαρίστας όταν ξεκίνησα τα μαθήματά μου με τον Λέανδρο. Ο στόχος μου ήταν να επεκτείνω τις γνώσεις μου πάνω στο όργανο μαθαίνοντας καλύτερα κάποια θεωρητικά πράγματα και κάποιες νέες τεχνικές. Εντυπωσιάστηκα από την ικανότητα του Λέανδρου να εντοπίσει γρήγορα τα δυνατά και τα αδύνατά μου σημεία και να προσαρμόσει τα μαθήματά του πάνω σε αυτά που χρειαζόμουν να μάθω ή να βελτιώσω. Επίσης με εντυπωσίασε το πως εφάρμοζε τις νέες τεχνικές που ήθελε να μου δείξει μέσα σε τραγούδια αγαπημένου μου ρεπερτορίου, για να μου είναι πιο ευχάριστη η μελέτη και η εξάσκηση! Εκτός των άλλων το μάθημα με τον Λέανδρο πέρα από την σοβαρή καθοδήγηση, είναι και πολύ ευχάριστο. Τον συνιστώ με κλειστά μάτια σε οποιονδήποτε θέλει να μάθει ηλεκτρική κιθάρα, είτε είναι αρχάριος είτε προχωρημένος.

- Σωκράτης, μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας

testimonial quotation

Ο Γιώργος μπορεί να δουλέψει κυριολεκτικά με τον οποιονδήποτε! Ο 8χρονος γιος μου ζητούσε πολύ επίμονα να ξεκινήσει μαθήματα εδώ και 2 χρόνια. Όταν αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε μέσω υπολογιστή πέρσι την άνοιξη, η ανυπομονησία του ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να μείνει ακίνητος ούτε ένα λεπτό κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Όμως ο Γιώργος ήταν τόσο καλός μαζί του, τόσο υπομονετικός και τόσο υποστηρικτικός που τον έκανε σιγά σιγά και με τον τρόπο του να ηρεμήσει χωρίς να του κάνει παρατήρηση ούτε μια φορά! Από τότε η κιθάρα είναι μόνιμο αξεσουάρ του μικρού μέσα στο σπίτι και περιμένει τα μαθήματά του με μεγάλη χαρά. Είχε τελικά δίκιο που επέμενε και σε ευχαριστούμε Νικόλα πάρα πολύ για όλη την προσοχή που του δίνεις.

- Μαίρη, μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας για παιδιά

testimonial quotation

Πριν ξεκινήσω τα μαθήματά μου με το MusicPal ήμουν στην καλύτερη περίπτωση μέτριος παίκτης. Είχα όμως τη θέληση να γίνω καλύτερος και ο Μαρίνος μου έδωσε τα εργαλεία για να τα καταφέρω. Αφού ξεκόλλησα από αυτά που έπαιζα ως τώρα, άρχισα να δουλεύω πάνω σε τραγούδια που ποτέ δεν πίστευα ότι θα καταφέρω, καθώς και να αυτοσχεδιάζω με μικρά solo που επίσης ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορέσω να παίξω. Χωρίς αυτά που μου έχει μάθει ο δάσκαλός μου δεν θα είχα καταφέρει ποτέ να πάω στο επόμενο επίπεδο και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό.

- Δημήτρης, μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας


Δημοφιλή Μαθήματα Μουσικής Online