No module Published on Offcanvas position

Μαθήματα Ούτι Online.
Εξαιρετικοί Καθηγητές.

Ατομικά μαθήματα ούτι online προσαρμοσμένα στις δικές σου ανάγκες και σε πολύ προσιτές τιμές.

Γνώρισε τον Καθηγητή Μας

Είτε είσαι αρχάριος, προχωρημένος, μικρός ή μεγάλος, τα online μαθήματα ούτι είναι διαδραστικά και προσαρμοσμένα για σένα.

Χάρης Π.


Ούτι, Βυζαντινή μουσική, παραδοσιακό τραγούδι, ταμπουράς, λάφτα κ.ά.
Από 13€
  • Διδάσκω όλες τις ηλικίες και επίπεδα.
  • Συνδυασμός πράξης και θεωρίας, με έμφαση στο ύφος και την ερμηνεία.
  • Ειδική μέθοδος για πρακτικούς ψάλτες, επαγγελματίες τραγουδιστές, μαθητές & φοιτητές μουσικών σχολείων & ΑΕΙ κλπ.
Προφίλ

Ένας Καλύτερος Τρόπος Να Μάθεις

Μέσα από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου
Άριστοι Καθηγητές

Άριστοι Καθηγητές

Εξαιρετικοί καθηγητές σε καθοδηγούν στο κάθε βήμα του ταξιδιού σου στη μουσική

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Τα μαθήματα προσαρμόζονται στις δικές σου ανάγκες, στο στυλ και στους ρυθμούς σου

100% Εγγυημένα

100% Εγγυημένα

Δοκίμασε ένα μάθημα. Αν δεν μείνεις 100% ικανοποιημένος, σου κάνουμε δώρο ένα ακόμη μάθημα με κάποιον άλλο καθηγητή


Πως λειτουργεί

Να γιατί χιλιάδες μαθητές επιλέγουν online μαθήματα μουσικής με το MusicPal

διάλεξε δάσκαλο

Διάλεξε

Βρες τον ιδανικό για σένα δάσκαλο σε λιγότερο από 3 λεπτά. Αν χρειάζεσαι βοήθεια στην επιλογή σου, στείλε μας μήνυμα στο infοblofmusicραΙ.gr ή κάλεσέ μας στο 2107474471.
επικοινώνησε

Επικοινώνησε

Ο δάσκαλός σου θα σε κινητοποιήσει, θα σε υποστηρίξει και θα σε εμπνεύσει. Κάνε το πρώτο βήμα και επικοινώνησε μαζί του, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Κατάκτησε

Κάθε μάθημα είναι σχεδιασμένο να σε βοηθήσει να εξελιχθείς. Μάθε γρηγορότερα και ευκολότερα από κάθε άλλη φορά, έχοντας την εξατομικευμένη προσοχή ενός εξαιρετικού δασκάλου.

Γιατί MusicPal;

  • Εύκολο και Βολικό
  • 100% Εγγυημένο
  • Εξαιρετικοί Καθηγητές
  • Χιλιάδες Ικανοποιημένοι Μαθητές
Μαθητές MusicPal ενθουσιασμένοι

Είπαν για εμάς:

testimonial quotation

Έψαχνα για μαθήματα ούτι και τυχαία βρήκα το MusicPal. Πάντα μου άρεσε να τραγουδάω, ωστόσο ήταν η πρώτη μου επαφή με μουσικό όργανο, οπότε κάποια πράγματα δυσκολεύτηκα να τα καταλάβω. Όμως ο δάσκαλος είναι πάντα πολύ υπομονετικός και μου εξηγεί το κάθε τι ξανά και ξανά με διαφορετικούς τρόπους, μέχρι που να βεβαιωθεί πως το έχω εμπεδώσει. Πάντα μου δίνει ανατροφοδότηση, πως έπαιξα το κάθε τι, επισημαίνοντάς μου τι έκανα σωστά, ώστε να το επαναλάβω και τι έκανα λάθος και πως να το διορθώσω. Και βήμα-βήμα, βδομάδα τη βδομάδα παίζω όλο και καλύτερα. Ειλικρινά είναι ένα από τα ωραιότερα μαθήματα που είχα ποτέ μου! Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στην ομάδα του MusicPal :-)

- Λουκάς, μαθήματα ούτι

testimonial quotation

Παίζω λίγο κιθάρα και πριν κάτι μήνες αποφάσισα και αγόρασα ένα ούτι. Ψάχνοντας για μαθήματα βρήκα το MusicPal και έκανα ένα δοκιμαστικό. Ο δάσκαλος είναι σαφής και επεξηγηματικός. Από το πρώτο κιόλας μάθημα κατάλαβα το σωστό κράτημα του οργάνου και της πένας. Και τώρα μετά από δυόμιση μήνες μαθημάτων έχω αρχίσει και παίζω με μεγαλύτερη άνεση και αυτοπεποίθηση. Καταλαβαίνω όλο και περισσότερο αν είναι "κουρδισμένα" τα πατήματά μου, οι κινήσεις μου αρχίζουν σιγά-σιγά να απελευθερώνονται και ήδη υπάρχουν μικρές μελωδίες που τα δάχτυλά μου τις παίζουν σχεδόν αυτόματα. Νιώθω πως είμαι σε καλό δρόμο. Το μάθημα μου αρέσει πάρα πολύ, τα αποτελέσματα είναι ολοφάνερα και θα συνεχίσω σίγουρα :-)

- Χριστίνα, μαθήματα ούτι

testimonial quotation

Μου έκαναν δώρο ένα ούτι πέρσι και αποφάσισα να το δοκιμάσω. Βρήκα τον Χάρη στο MusicPal και ξεκινήσαμε διαδικτυακά. Πρόκειται για καθηγητή με όλη τη σημασία της λέξης! Δεξιοτέχνη μουσικό, εξαιρετικά καταρτισμένο, με αγάπη για το αντικείμενό του και με μεγάλη μεταδοτικότητα. Το μάθημά του είναι υπέροχο και κάθε φορά νιώθω πως με ανεβάζει ένα σκαλί παραπάνω. Κάνουμε κομμάτια που μου αρέσουν, συν τις απαραίτητες ασκήσεις, όπου μου εξηγεί πάντα σε τι ακριβώς θα με ωφελήσουν, οπότε έχω κίνητρο. Και ναι, πλέον παίζω ούτι! Τα χέρια μου με υπακούνε όλο και πιο πολύ, έχω καταλάβει τους δρόμους και τη βασική θεωρία και έχω αποκτήσει κι ένα πρώτο ρεπερτόριο με αρκετά κομμάτια. Χαίρομαι πάρα πολύ που το ξεκίνησα! Και ο δάσκαλός μου είναι τέλειος! Σας τον συστήνω με κλειστά μάτια!!

- Ηρώ, μαθήματα ούτι

testimonial quotation

Ο Χάρης είναι πολύ έμπειρος καθηγητής, με βαθιά γνώση στο αντικείμενό του και αστείρευτη αγάπη για την μουσική και την διδασκαλία. Χαίρεται πολύ να σου μεταδίδει πράγματα και χαίρεται διπλά όταν στα επόμενα μαθήματα σε βλέπει να τα παίζεις. Ότι απορία κι αν τον έχω ρωτήσει, μου την έχει λύσει με τον καλύτερο τρόπο. Μαθαίνουμε παραδοσιακούς Ελληνικούς σκοπούς, αλλά και τραγούδια από Αραβία, Περσία, Τουρκία κλπ. Πραγματικά όσο περνάει ο καιρός το μάθημα γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον. Και ανυπομονώ για το επόμενο!!!

- Γιάννος, μαθήματα ούτι


Δημοφιλή Μαθήματα Μουσικής Online