No module Published on Offcanvas position

Μαθήματα Λύρας Online.
Εξαιρετικοί Καθηγητές.

Ατομικά μαθήματα λύρας online προσαρμοσμένα στις δικές σου ανάγκες και σε πολύ προσιτές τιμές.

Γνώρισε τον Καθηγητή Μας

Είτε είσαι αρχάριος, προχωρημένος, μικρός ή μεγάλος, τα online μαθήματα λύρας (κρητική, πολίτικη, θρακιώτικη, δωδεκανήσων κλπ) είναι διαδραστικά και προσαρμοσμένα για σένα.

Μανώλης Μ.


Κρητική λύρα, Πολίτικη λύρα, μαντολίνο
Από 13€
  • Διδάσκω όλες τις ηλικίες και επίπεδα
  • Ρεπερτόριο από την Κρήτη και όλη την Ελλάδα
  • Γνώσεις ευρωπαϊκής θεωρίας και αρμονίας, μακάμ, βυζαντινής σημειογραφίας και ρυθμολογίας
Προφίλ

Ένας Καλύτερος Τρόπος Να Μάθεις

Μέσα από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου
Άριστοι Καθηγητές

Άριστοι Καθηγητές

Εξαιρετικοί καθηγητές σε καθοδηγούν στο κάθε βήμα του ταξιδιού σου στη μουσική

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Τα μαθήματα προσαρμόζονται στις δικές σου ανάγκες, στο στυλ και στους ρυθμούς σου

100% Εγγυημένα

100% Εγγυημένα

Δοκίμασε ένα μάθημα. Αν δεν μείνεις 100% ικανοποιημένος, σου κάνουμε δώρο ένα ακόμη μάθημα με κάποιον άλλο καθηγητή


Πως λειτουργεί

Να γιατί χιλιάδες μαθητές επιλέγουν online μαθήματα μουσικής με το MusicPal

διάλεξε δάσκαλο

Διάλεξε

Βρες τον ιδανικό για σένα δάσκαλο σε λιγότερο από 3 λεπτά. Αν χρειάζεσαι βοήθεια στην επιλογή σου, στείλε μας μήνυμα στο infοblofmusicραΙ.gr ή κάλεσέ μας στο 2107474471.
επικοινώνησε

Επικοινώνησε

Ο δάσκαλός σου θα σε κινητοποιήσει, θα σε υποστηρίξει και θα σε εμπνεύσει. Κάνε το πρώτο βήμα και επικοινώνησε μαζί του, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Κατάκτησε

Κάθε μάθημα είναι σχεδιασμένο να σε βοηθήσει να εξελιχθείς. Μάθε γρηγορότερα και ευκολότερα από κάθε άλλη φορά, έχοντας την εξατομικευμένη προσοχή ενός εξαιρετικού δασκάλου.

Γιατί MusicPal;

  • Εύκολο και Βολικό
  • 100% Εγγυημένο
  • Εξαιρετικοί Καθηγητές
  • Χιλιάδες Ικανοποιημένοι Μαθητές
ικανοποιημένοι μαθητές MusicPal

Είπαν για εμάς:

testimonial quotation

Κάθε καλοκαίρι που πηγαίνουμε στην Κρήτη ο γιος μου δεν ξεκολλάει από τον παππού και τη λύρα! Έτσι ο παππούς του έκανε δώρο τη λύρα για να συνεχίσει την παράδοση. Αναζητώντας δάσκαλο Κρητικής λύρας είδαμε το MusicPal και είπαμε να δοκιμάσουμε. Στην αρχή ήταν δύσκολο στο γιο μου μέχρι να συνηθίσει το δοξάρι, όμως με την υπομονή και την καθοδήγηση του δασκάλου του τα κατάφερε. Τώρα ανυπομονεί για το μάθημά του κάθε βδομάδα και περιμένει πως και πως τις διακοπές το καλοκαίρι για να δείξει στον παππού του πόσα πολλά έχει μάθει.

- Βάσω, μαθήματα Κρητικής λύρας για παιδιά

testimonial quotation

Είχα μάθει λύρα από παιδί λόγω καταγωγής και από τότε όλο και έπαιζα μια στο τόσο. Φέτος που είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο, είπα να θυμηθώ αυτά που ήξερα κάποτε. Ο Μανώλης με βοήθησε, σε μικρό χρονικό διάστημα, να φτάσω στο επίπεδο που ήμουν παλιά και πλέον να βελτιώνομαι διαρκώς. Εμπλούτισα το ρεπερτόριό μου, διόρθωσα λαθάκια τεχνικά και ανυπομονώ κάθε βδομάδα για τα μαθήματά μας. Τον συνιστώ σε όλους, προχωρημένους και αρχάριους.

- Σίφης, μαθήματα Κρητικής λύρας

testimonial quotation

Έχω τρέλα με τις μαντινάδες και η λύρα ήταν πάντα η μεγάλη μου αγάπη. Τη γρατζουνάω από το σχολείο ακόμα, αλλά φέτος αποφάσισα να ασχοληθώ πιο συστηματικά και σωστά μαζί της. Αποφάσισα να δοκιμάσω τα μαθήματα εξ’ αποστάσεως με όλα αυτά που συμβαίνουν και έχω 3 μήνες που κάνω μαθήματα με τον Μανώλη. Η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω!!! Αγαπά τη λύρα και γενικότερα την κρητική μουσική όσο εγώ, οι γνώσεις του είναι συγκλονιστικές και ο τρόπος που διδάσκει πολύ-πολύ σαφής και κατανοητός. Στην αρχή ήμουν λίγο σκεπτική ως προς το πόσο αποδοτικά θα είναι τα μαθήματα μέσω internet αλλά με τον κατάλληλο καθηγητή μπορούν να είναι σούπερ!

- Γιολάντα, μαθήματα Κρητικής λύρας

testimonial quotation

Ο Μανώλης είναι τέλειος! Οργανωμένος καθηγητής, με βαθιά γνώση του αντικειμένου και με ένα μεγάλο χαμόγελο κάνει το κάθε μάθημα μοναδικό. Είναι σαν γιορτή τα μαθήματά μας, γιατί εγώ παίζω λύρα πάνω σε backing tracks που μου δίνει, κάνοντας το σπίτι μου να θυμίζει γλέντι! Φτιάχνει και το δικό μου κέφι αλλά και των γειτόνων μου πια, μιας που έχουμε φθάσει σε ένα αρκετά καλό επίπεδο.

- Ντίνος, μαθήματα Κρητικής λύρας


Δημοφιλή Μαθήματα Μουσικής Online