No module Published on Offcanvas position

Μαθήματα Μουσικής Online

Ατομικά μαθήματα μουσικής online προσαρμοσμένα στις δικές σου ανάγκες και σε πολύ προσιτές τιμές.


Ένας Καλύτερος Τρόπος Να Μάθεις

Μέσα από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου
Άριστοι Καθηγητές

Άριστοι Καθηγητές

Εξαιρετικοί καθηγητές σε καθοδηγούν στο κάθε βήμα του ταξιδιού σου στη μουσική

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Τα μαθήματα προσαρμόζονται στις δικές σου ανάγκες, στο στυλ και στους ρυθμούς σου

100% Εγγυημένα

100% Εγγυημένα

Δοκίμασε ένα μάθημα. Αν δεν μείνεις 100% ικανοποιημένος, σου κάνουμε δώρο ένα ακόμη μάθημα με κάποιον άλλο καθηγητή


Πως λειτουργεί

Να γιατί χιλιάδες μαθητές επιλέγουν online μαθήματα μουσικής με το MusicPal

διάλεξε δάσκαλο

Διάλεξε

Βρες τον ιδανικό για σένα δάσκαλο σε λιγότερο από 3 λεπτά. Αν χρειάζεσαι βοήθεια στην επιλογή σου, στείλε μας μήνυμα στο infοblofmusicραΙ.gr ή κάλεσέ μας στο 2107474471.
επικοινώνησε

Επικοινώνησε

Ο δάσκαλός σου θα σε κινητοποιήσει, θα σε υποστηρίξει και θα σε εμπνεύσει. Κάνε το πρώτο βήμα και επικοινώνησε μαζί του, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Κατάκτησε

Κάθε μάθημα είναι σχεδιασμένο να σε βοηθήσει να εξελιχθείς. Μάθε γρηγορότερα και ευκολότερα από κάθε άλλη φορά, έχοντας την εξατομικευμένη προσοχή ενός εξαιρετικού δασκάλου.

Γιατί MusicPal;

  • Εύκολο και Βολικό
  • 100% Εγγυημένο
  • Εξαιρετικοί Καθηγητές
  • Χιλιάδες Ικανοποιημένοι Μαθητές
μαθήματα πιάνου online

Είπαν για εμάς:

testimonial quotation

Πραγματικά απολαμβάνω το μάθημα της φωνητικής, γιατί δουλεύουμε με την καθηγήτριά μου τα αγαπημένα μου τραγούδια! Κάνουμε φυσικά κάθε φορά και ασκήσεις και τεχνική που καταλαβαίνω πως είναι απαραίτητα, αλλά είναι πολύ σημαντικό για εμένα να διασκεδάζω στο μάθημα. Σ’ ευχαριστώ Ειρήνη!

- Λεωνίδας, μαθήματα φωνητικής

testimonial quotation

Αφού προσπάθησα να μάθω μόνη μου μπουζούκι κανα-δυό χρόνια χωρίς επιτυχία, αποφάσισα να δοκιμάσω online μαθήματα κι έτσι ανακάλυψα το MusicPal. Στο πρώτο μάθημα δεν μπορούσα να παίξω ούτε μια ολοκληρωμένη φράση σωστά. Αυτό ήταν πριν από 6 μήνες και τώρα παίζω παρέα με τα αγαπημένα μου mp3. Απ’ ότι βλέπω θα τα συνεχίσω σίγουρα τα μαθήματα γιατί σε κάθε μάθημα μαθαίνω κάτι καινούριο και βελτιώνω όλο και περισσότερο αυτά που ήδη ξέρω, με αποτέλεσμα να παίζω όλο και πιο άνετα και κυρίως με πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

- Νανά, μαθήματα μπουζουκού

testimonial quotation

Ξεκίνησα πέρσι τα μαθήματα με το MusicPal γιατί πολύ απλά μου το χρωστούσα να κάνω κάτι και για μένα! Πάντα ήθελα να μάθω κλαρίνο, το είχα αγοράσει και καθόταν γιατί ποτέ δεν προλάβαινα να ασχοληθώ, όλο είχα άλλες υποχρεώσεις... Στο πρώτο μάθημα ο δάσκαλος έπαιξε λίγο να ακούσω έναν αυτοσχεδιασμό του και τρελάθηκα! Δεν χόρταινα να τον ακούω. Βάλαμε μαζί στόχο να φτάσω και εγώ να μπορώ να παίξω έτσι και κάθε βδομάδα, σε κάθε μάθημα έχω αυτό στο μυαλό μου. Ακόμα και όταν δυσκολεύομαι με κάποια θέματα τεχνικής, ο δάσκαλός μου με βοηθάει πάρα πολύ, μου δείχνει το σωστό και έχει την υπομονή να μου το δείξει ξανά και ξανά, μέχρι να σιγουρευτεί πως το έχω καταλάβει. Είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι να πω ότι έχω μάθει πλέον κλαρίνο, αλλά πολύ ευχάριστος.

- Σώτος, μαθήματα κλαρίνου

testimonial quotation

Έχω πει σε όλο τον κόσμο για αυτά τα μαθήματα. Έψαχνα πάρα πολύ καιρό δάσκαλο φυσαρμόνικας και δεν έβρισκα πουθενά. Και ξαφνικά βρέθηκε μπροστά μου το MusicPal. Δοκίμασα ένα μάθημα και αυτό ήταν….ξετρελάθηκα! Ο δάσκαλός μου είναι εξαιρετικός, με υπομονή, μεταδοτικότητα και μεγάλη αγάπη για το αντικείμενό του. Το μάθημα είναι υπέροχο και πραγματικά δεν ξέρω γιατί δεν είχα ψάξει ποτέ για μαθήματα online! Αν και φοβήθηκα γιατί ήμουν εντελώς αρχάρια, τελικά όλα ήταν πολύ ξεκάθαρα και κατανοητά.

- Ελένη, μαθήματα φυσαρμόνικας

testimonial quotation

Ο γιος μας κάνει φλογέρα στο σχολείο και χρειαζόταν βοήθεια γιατί δεν τα πολυκατάφερνε. Βρήκαμε στο internet το MusicPal και ξεκινήσαμε διαδικτυακά μαθήματα από την αρχή της χρονιάς. Πλέον όχι μόνο τα πάει καλύτερα στο μάθημα στο σχολείο, αλλά του έχει ξυπνήσει και η όρεξη να παίζει μουσική. Ήταν πραγματικά μια ευχάριστη έκπληξη!

- Αθηνά, μαθήματα φλογέρας για παιδιά

testimonial quotation

Έξι μήνες πριν γράψαμε τον δωδεκάχρονο γιο μας στα online μαθήματα ακορντεόν του κυρίου Στέλιου, για να απασχολείται με κάτι δημιουργικό στον ελεύθερό του χρόνο. Ήταν τόσο ευχαριστημένος με το μάθημα που κάθε φορά μας περιέγραφε αναλυτικά τι έκαναν και κάθε βράδυ ακούγαμε από το δωμάτιό του το ακορντεόν να παίζει. Είναι μεγάλη τύχη που βρήκαμε τον κύριο Στέλιο για δάσκαλο, γιατί μεταδίδει στον γιο μας την αγάπη πάνω από όλα που έχει ο ίδιος για τη μουσική και το ακορντεόν.

- Ζέτα, μαθήματα ακορντεόν για παιδιά

testimonial quotation

Η κόρη μου 9 χρονών ξεκίνησε πριν το καλοκαίρι κιθάρα μέσω MusicPal και τώρα άρχισε και ο γιός μου ντραμς. Και οι δύο δάσκαλοι είναι πολύ καλοί στο αντικείμενο τους και πολύ υπομονετικοί με τα παιδιά! Ακούγοντας τα μαθήματά τους βλέπω ότι τους μιλούν πολύ όμορφα, εξηγούν πολλές φορές τα πάντα, μέχρι να βεβαιωθούν ότι τα έχουν καταλάβει και το κάθε παιδί προχωράει με τον δικό του ρυθμό. Είμαι πολύ ικανοποιημένη.

- Λαμπρινή, μαθήματα κιθάρας & ντραμς για παιδιά

testimonial quotation

Κάνω μαθήματα τουμπελέκι με το MusicPal και όσα έμαθα του τελευταίους 7 μήνες είναι πολύ περισσότερα από όσα ήξερα συνολικά τα 3 χρόνια που ασχολούμαι με τα κρουστά. Ο συγχρονισμός μου και η κατανόηση των ρυθμών αυξήθηκε κατακόρυφα και πέρα από αυτό, το κάθε μάθημα είναι μια πολύ ευχάριστη μίξη θεωρίας και τραγουδιών που το κάνει πολύ ευχάριστο!

- Ρένα, μαθήματα τουμπελέκι

testimonial quotation

Είχα μάθει λύρα από παιδί λόγω καταγωγής και από τότε όλο και έπαιζα μια στο τόσο. Φέτος που είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο, είπα να θυμηθώ αυτά που ήξερα κάποτε. Ο Μανώλης με βοήθησε, σε μικρό χρονικό διάστημα, να φτάσω στο επίπεδο που ήμουν παλιά και πλέον να βελτιώνομαι διαρκώς. Εμπλούτισα το ρεπερτόριό μου, διόρθωσα λαθάκια τεχνικά και ανυπομονώ κάθε βδομάδα για τα μαθήματά μας. Τον συνιστώ σε όλους, προχωρημένους και αρχάριους.

- Σίφης, μαθήματα Κρητικής λύρας

testimonial quotation

Αποφάσισα να ξεκινήσω γιουκαλίλι γιατί είναι ένα πολύ οικονομικό όργανο να αγοράσεις, πολύ εύκολο στη μεταφορά του και με πολύ ιδιαίτερο ήχο. Όσο το περίμενα να έρθει έψαχνα για μαθήματα και έπεσα πάνω στο MusicPal. Ήταν εύκολο, ξεκάθαρο και μπορούσα να ξεκινήσω χωρίς καν να βγω από το σπίτι μου. Η επιλογή μου με δικαίωσε απόλυτα. Το πρώτο τραγούδι βγήκε μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα (αν και απλοποιημένο) και από τότε εξελίσσομαι συνεχώς. Συνιστώ το MusicPal σε όλους.

- Χαρά, μαθήματα γιουκαλίλι


Δημοφιλή Μαθήματα Μουσικής Online