No module Published on Offcanvas position

Μαθήματα Παραδοσιακού Τραγουδιού Online.
Εξαιρετικοί Καθηγητές.

Ατομικά μαθήματα παραδοσιακού τραγουδιού online προσαρμοσμένα στις δικές σου ανάγκες και σε πολύ προσιτές τιμές.

Γνώρισε τους Καθηγητές Μας

Είτε είσαι αρχάριος, προχωρημένος, μικρός ή μεγάλος, τα online μαθήματα παραδοσιακού τραγουδιού είναι διαδραστικά και προσαρμοσμένα για σένα.

Χάρης Π.


Παραδοσιακό τραγούδι, Βυζαντινή μουσική, ούτι, ταμπουράς, κιθάρα, λάφτα, θεωρία μακάμ - δρόμοι κ.ά.
Από 13€
  • Διδάσκω όλες τις ηλικίες και επίπεδα.
  • Συνδυασμός πράξης και θεωρίας, με έμφαση στο ύφος και την ερμηνεία.
  • Ειδική μέθοδος για πρακτικούς ψάλτες, επαγγελματίες τραγουδιστές, μαθητές & φοιτητές μουσικών σχολείων & ΑΕΙ κλπ.
Προφίλ

Γεράσιμος Π.


Παραδοσιακό τραγούδι, Βυζαντινή μουσική, θεωρία παραδοσιακής μουσικής
Από 20€
  • Διδάσκω ενήλικες κάθε επιπέδου
  • Τραγουδιστικό ρεπερτόριο από Κύπρο, Μικρασία, Αιγαίο, Θράκη κ.ά.
  • Ψαλτικό ρεπερτόριο όλων των γενών (ειρμολογικό, στιχηραρικό, παπαδικό) κι όλων των εποχών
Προφίλ

Ένας Καλύτερος Τρόπος Να Μάθεις

Μέσα από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου
Άριστοι Καθηγητές

Άριστοι Καθηγητές

Εξαιρετικοί καθηγητές σε καθοδηγούν στο κάθε βήμα του ταξιδιού σου στη μουσική

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Τα μαθήματα προσαρμόζονται στις δικές σου ανάγκες, στο στυλ και στους ρυθμούς σου

100% Εγγυημένα

100% Εγγυημένα

Δοκίμασε ένα μάθημα. Αν δεν μείνεις 100% ικανοποιημένος, σου κάνουμε δώρο ένα ακόμη μάθημα με κάποιον άλλο καθηγητή


Πως λειτουργεί

Να γιατί χιλιάδες μαθητές επιλέγουν online μαθήματα μουσικής με το MusicPal

διάλεξε δάσκαλο

Διάλεξε

Βρες τον ιδανικό για σένα δάσκαλο σε λιγότερο από 3 λεπτά. Αν χρειάζεσαι βοήθεια στην επιλογή σου, στείλε μας μήνυμα στο infοblofmusicραΙ.gr ή κάλεσέ μας στο 2107474471.
επικοινώνησε

Επικοινώνησε

Ο δάσκαλός σου θα σε κινητοποιήσει, θα σε υποστηρίξει και θα σε εμπνεύσει. Κάνε το πρώτο βήμα και επικοινώνησε μαζί του, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Κατάκτησε

Κάθε μάθημα είναι σχεδιασμένο να σε βοηθήσει να εξελιχθείς. Μάθε γρηγορότερα και ευκολότερα από κάθε άλλη φορά, έχοντας την εξατομικευμένη προσοχή ενός εξαιρετικού δασκάλου.

Γιατί MusicPal;

  • Εύκολο και Βολικό
  • 100% Εγγυημένο
  • Εξαιρετικοί Καθηγητές
  • Χιλιάδες Ικανοποιημένοι Μαθητές
μαθήματα πιάνου online

Είπαν για εμάς:

testimonial quotation

Μεγάλωσα στην Ρούμελη και από παιδί αγάπησα τη δημοτική μουσική και τραγουδούσα συνέχεια. Πάντα όμως είχα την αίσθηση ότι θα μπορούσα και καλύτερα, αν έβρισκα τον τρόπο κι έτσι με την παρότρυνση κάποιων φίλων αποφάσισα να κάνω μαθήματα. Δοκίμασα στην αρχή με κάποιους άλλους δασκάλους, που όμως δεν ήταν αυτό που ζητούσα, ώσπου βρήκα τελικά τον Χάρη! Κάνω ήδη μάθημα μαζί του επτά μήνες και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα μπορούσα να έχω βρει καλύτερο δάσκαλο! Κατ’ αρχάς κατέχει σε βάθος την τέχνη του τραγουδιού και ειδικά του παραδοσιακού, είναι βιρτουόζος μουσικός σε πολλά όργανα, γνωρίζει σε βάθος την θεωρία και επιπλέον θέλει ειλικρινά να μοιράζεται τις γνώσεις και την εμπειρία του με τους άλλους! Προσωπικά νιώθω πολύ τυχερός που είμαι μαθητής του και τώρα, μετά από επτά μήνες μαθημάτων ξέρω πως είμαι στο σωστό δρόμο. Ο ήχος της φωνής μου έχει βελτιωθεί, διαχειρίζομαι με καλύτερο έλεγχο την αναπνοή μου, οι νότες μου είναι πιο σταθερές, οι κορώνες μου πιο όμορφες και γενικά τα τραγούδια που λέω σιγά-σιγά ανεβαίνουν επίπεδο. Φοβερός καθηγητής! Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

- Κοσμάς, μαθήματα παραδοσιακού τραγουδιού

testimonial quotation

Ο Χάρης είναι εκπληκτικός! Παίζει πολλά μουσικά όργανα και έχει βαθιά γνώση πάνω στην τεχνική του τραγουδιού και κυρίως του λαϊκού και παραδοσιακού. Προσωπικά μου έχει δείξει διάφορες τεχνικές για να αυξήσω την έκταση της φωνής μου, τη στήριξη και τον γενικότερο έλεγχο, αλλά κυρίως με έχει βοηθήσει να αποδίδω σωστά το ύφος των κομματιών που λέω, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα γυρίσματα στη φωνή, αλλά και κατανοώντας καλύτερα τις κλίμακες και τα διαστήματα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από τα μαθήματα και την πρόοδό μου και τον συνιστώ με κλειστά μάτια!

- Λαμπρινή, μαθήματα παραδοσιακού τραγουδιού

testimonial quotation

Παίζω μπουζούκι και τραγουδάω εδώ και μερικά χρόνια ημιεπαγγελματικά σε ρεμπετάδικα. Όταν ξεκίνησα μαθήματα παραδοσιακού τραγουδιού με τον Γεράσιμο πριν από ενάμιση χρόνο, δεν φανταζόμουν καν το σημείο στο οποίο θα βρισκόμουν σήμερα. Πρόκειται για εκπληκτικό καθηγητή, που με βοήθησε να ξεκλειδώσω τις δυνατότητες της φωνής μου και να βελτιώσω σημαντικά την τεχνική μου και το ηχητικό μου αποτέλεσμα. Μου έχει μεταφέρει εξαιρετικές τεχνικές γνώσεις πάνω στην παραγωγή του ήχου, καθώς και εμπνευσμένες μουσικές συμβουλές. Με έχει βοηθήσει να αποδίδω καλά το ύφος του κάθε κομματιού, βάζοντας όμως παράλληλα και το προσωπικό μου στοιχείο. Η φωνή μου έχει αποκτήσει όγκο και διαύγεια, που δεν πίστευα ότι έχω. Συνεπακόλουθο, οι δουλειές μου έχουν αυξηθεί και η αυτοπεποίθησή μου έχει φθάσει σε πρωτόγνωρα επίπεδα! Αν επιδιώκετε σοβαρά τη βελτίωση της φωνής σας στο παραδοσιακό τραγούδι, ο Γεράσιμος είναι ο άνθρωπός σας!

- Θάνος, μαθήματα παραδοσιακού τραγουδιού

testimonial quotation

Παίζω στεργιανό λαούτο και πέρσι αποφάσισα να βελτιώσω και τη φωνή μου. Βρήκα το MusicPal και έκανα το δωρεάν δοκιμαστικό. Ο δάσκαλος με κέρδισε απ’ την πρώτη στιγμή και κατάλαβα πως είναι γνώστης και έχει πολλά να μου προσφέρει. Ήδη βλέπω μεγάλη διαφορά στη φωνή μου. Κάθε φορά κάνουμε ασκήσεις τεχνικής, τοποθέτησης και χειρισμού της φωνής και μαθαίνουμε τα γυρίσματα, τα μουσικά διαστήματα και τις κλίμακες κι όλο αυτό το βλέπω πως φέρνει αποτελέσματα. Κάνουμε φυσικά και τα αγαπημένα μου τραγούδια, ενώ παράλληλα με φέρνει σε επαφή και με άλλα πανέμορφα παραδοσιακά τραγούδια από όλες τις περιοχές του Ελληνισμού, που ούτε καν τα ήξερα: Στεργιανή και νησιώτικη Ελλάδα, Μικρά Ασία κλπ. Υπέροχο μάθημα! Αν θέλετε να μάθετε να τραγουδάτε σωστά και όμορφα τα παραδοσιακά μας τραγούδια, πηγαίνετε στο MusicPal και θα με θυμηθείτε!

- Αθηνά, μαθήματα παραδοσιακού τραγουδιού


Δημοφιλή Μαθήματα Μουσικής Online