No module Published on Offcanvas position

Μαθήματα Τσαμπούνας/Ασκομαντούρας Online.
Εξαιρετικοί Καθηγητές.

Ατομικά μαθήματα τσαμπούνας/ασκομαντούρας online προσαρμοσμένα στις δικές σου ανάγκες και σε πολύ προσιτές τιμές.

Γνώρισε τον Καθηγητή Μας

Είτε είσαι αρχάριος, προχωρημένος, μικρός ή μεγάλος, τα online μαθήματα Τσαμπούνας/Ασκομαντούρας είναι διαδραστικά και προσαρμοσμένα για σένα.

Ακριβός Ζ.


Τσαμπούνα/Ασκομαντούρα, Κλαρίνο
Από 13€
  • Το μάθημα προσαρμόζεται στις ανάγκες και την προσωπικότητα του κάθε μαθητή ώστε να εξελιχθεί σε ουσιώδη και ευχάριστη εμπειρία
  • Προσφέρεται δωρεάν βίντεο σε κάθε μάθημα με το υλικό που διδάχθηκε κάθε φορά
  • Διδάσκω σε μικρούς και μεγάλους, αρχάριους και προχωρημένους
Προφίλ

Ένας Καλύτερος Τρόπος Να Μάθεις

Μέσα από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου
Άριστοι Καθηγητές

Άριστοι Καθηγητές

Εξαιρετικοί καθηγητές σε καθοδηγούν στο κάθε βήμα του ταξιδιού σου στη μουσική

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Τα μαθήματα προσαρμόζονται στις δικές σου ανάγκες, στο στυλ και στους ρυθμούς σου

100% Εγγυημένα

100% Εγγυημένα

Δοκίμασε ένα μάθημα. Αν δεν μείνεις 100% ικανοποιημένος, σου κάνουμε δώρο ένα ακόμη μάθημα με κάποιον άλλο καθηγητή


Πως λειτουργεί

Να γιατί χιλιάδες μαθητές επιλέγουν online μαθήματα μουσικής με το MusicPal

διάλεξε δάσκαλο

Διάλεξε

Βρες τον ιδανικό για σένα δάσκαλο σε λιγότερο από 3 λεπτά. Αν χρειάζεσαι βοήθεια στην επιλογή σου, κάλεσέ μας στο 2107474471 ή στείλε μας μήνυμα στο infοblofmusicραΙ.gr
επικοινώνησε

Επικοινώνησε

Ο δάσκαλός σου θα σε κινητοποιήσει, θα σε υποστηρίξει και θα σε εμπνεύσει. Κάνε το πρώτο βήμα και επικοινώνησε μαζί του, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Κατάκτησε

Κάθε μάθημα είναι σχεδιασμένο να σε βοηθήσει να εξελιχθείς. Μάθε γρηγορότερα και ευκολότερα από κάθε άλλη φορά, έχοντας την εξατομικευμένη προσοχή ενός εξαιρετικού δασκάλου.

Γιατί MusicPal;

  • Εύκολο και Βολικό
  • 100% Εγγυημένο
  • Εξαιρετικοί Καθηγητές
  • Χιλιάδες Ικανοποιημένοι Μαθητές
μαθήματα μουσικής online

Είπαν για εμάς:

testimonial quotation

Λόγω καταγωγής ο ήχος της τσαμπούνας είναι ένας ήχος που λατρεύω και πάντα με γυρίζει στα παιδικά μου χρόνια και στο πανηγύρι του χωριού μου τα καλοκαίρια. Πίστευα ότι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να μάθω να παίζω, αλλά έβλεπα την τσαμπούνα του πατέρα μου παρατημένη και δεν ήθελα να μείνει ξεχασμένη σε ένα ντουλάπι. Έτσι είπα να κάνω κάποια μαθήματα μπας και… Ο Ακριβός με ενθουσίασε από το πρώτο κιόλας μάθημα: προσιτός, χαμογελαστός και άμεσος. Μου είπε πως δεν είναι δύσκολο, αρκεί να το πάμε βήμα-βήμα, να έχω υπομονή και να διαβάζω. Και τώρα, 4 μήνες μετά, καταλαβαίνω πόσο δίκιο είχε! Ανυπομονώ για τα επόμενα βήματα!

- Γιάννης, μαθήματα τσαμπούνας

testimonial quotation

Ο Ακριβός είδε απευθείας το θέμα που είχα στο συγχρονισμό του ασκού και του αυλού και με βοήθησε πολύ με την τεχνική μου στην ασκομαντούρα. Έτσι ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα που δεν είχα κατανοήσει σε βάθος και το παίξιμό μου γενικότερα άρχισε να βελτιώνεται. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

- Μπάμπης, μαθήματα ασκομαντούρας

testimonial quotation

Ήθελα να παίξω ασκομαντούρα στον γάμο της αδελφής μου και να της κάνω έκπληξη καθώς θα έρχεται στην εκκλησία. Ο Ακριβός με βοήθησε να μάθω το αγαπημένο της κομμάτι σε σύντομο χρονικό διάστημα κι έτσι να προλάβω να της κάνω αυτό το τόσο ξεχωριστό δώρο! Από τους καλύτερους καθηγητές που είχα ποτέ.

- Μηνάς, μαθήματα ασκομαντούρας

testimonial quotation

Όταν αποφάσισα να μάθω τσαμπούνα νόμιζα πως θα δυσκολευτώ πάρα πολύ να βρω κάποιον αξιόλογο καθηγητή. Πίστευα πως όλοι είναι εμπειρικοί παίκτες και δεν θα ήξεραν να με καθοδηγήσουν. Διαψεύστηκα και χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό! Μόλις βρήκα το MusicPal όλα έγιναν πολύ απλά και γρήγορα. Έκλεισα ένα πρώτο μάθημα και αυτό ήταν! Από την πρώτη στιγμή ο καθηγητής μου με έκανε να νοιώσω άνετα, παρότι ήμουν εντελώς αρχάριος και μου εξήγησε πράγματα, όπως τον τρόπο που παράγεται ο ήχος, την τεχνική που πρέπει να εφαρμόζω κατά το φύσημα του αυλού κλπ. Μετά από 6 μήνες μαθημάτων έχω ήδη καταφέρει να παίζω κάποια τραγούδια και προχωράμε για τα επόμενα.

- Φρόσω, μαθήματα τσαμπούνας


Δημοφιλή Μαθήματα Μουσικής Online