No module Published on Offcanvas position
 Δημήτρης Π. – Ντραμς, κρουστά

Δημήτρης Π.


Ντραμς, κρουστά

  • Το μάθημα γίνεται από άρτια εξοπλισμένο studio
  • Σε ηλεκτρονικά και φυσικά drum set, αλλά και κρουστά κάθε είδους
  • Σε απόλυτη προσαρμογή στις ανάγκες του κάθε μαθητή χωρίς παρωπίδες

Μαθητές που αναλαμβάνω

Αρχάριους και προχωρημένους από 10 ετών και πάνω.

Αν θέλεις να γνωρίσεις μαζί μου τον παρεξηγημένο χώρο των κρουστών/drums σε παραδοσιακά, λαϊκά, μοντέρνα μονοπάτια, έλα να ταξιδέψουμε διαδυκτιακά και να απελευθερώσεις τον «μαέστρο» που κρύβεται μέσα σου. (Ο drummer ειναι ο μαέστρος στο πίσω μέρος της ορχήστρας). Μην διστάσεις.

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη

Γεννήθηκε το 1968 στη Νίκαια Αττικής όπου διαμένει ακόμα. Στα μέσα της δεκαετίας του '80 ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές με δάσκαλο το μουσικοσυνθέτη Λευτέρη Σκαμάγκα, τις συνέχισε στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών και αργοτερα πήρε μαθήματα από τον drummer Παύλο Μωραΐτη. Από το 1996 είναι μέλος του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, διδάσκοντας παράλληλα drums και κρουστά (τουμπελέκι, νταραμπούκα, μπόγκος, ντέφι, καχόν, μπεντίρ κλπ).

Αξιόλογη επαγγελματική πορεία έχει σημειώσει με την συμμετοχή του σε ηχογραφήσεις και video clip του μουσικού σχήματος «Ραντεβού στο Φινάλε», στο CD του Δημήτρη Ζήκου «Penelope», στο CD του Στέργιου Νταουσανάκη «8 ο ερωτικός», σε ηχογραφήσεις και video clip της Jenny (Τζένη Καραπατάκη), συμμετοχή στην ηχογράφηση του τραγουδιού-βιβλίου του υπουργείου μεταφορών με τίτλο «Προσοχή», συμμετοχή στο παιδικό βιβλίο-CD «Τα κάλαντα και ο κρυμμένος θησαυρός των Χριστουγέννων» παίζοντας τουμπελέκι. Αποτέλεσε μέλος του σχήματος «M.V. Athens Orchestra» στην παράσταση «Ταξίδι στο Hollywood», καθώς και της μουσικοχορευτικής ομάδας «Music Vision», που παρουσίασε σε θέατρα και μουσικές σκηνές την παράσταση «The Magic of the Musicals». Πραγματοποίησε συνεργασίες, ακόμα, με musical performers όπως η Σία Κοσκινά, η Μαριάννα Τόλη κ.ά., καθώς και με καταξιωμένους μουσικούς όπως ο Αντώνης Μιτζέλος, ο Βασίλης Παϊτέρης, ο Δημήτρης Βασαλάκης κ.ά. Συμμετείχε σε νεανικά σχήματα την δεκαετία του 1980 - 1990 rock, soul, blues & funk και είναι μέλος διαφόρων μουσικών σχημάτων, όπως «Jam Session», «Black Ticket» και του ακουστικού σχήματος «Τετράηχο», αλλά και σε ορχήστρες κέντρων διασκέδασης και συναυλίες με λαϊκά και μοντέρνα σχήματα, μουσικοχορευτικές παραστάσεις και τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Τέλος, σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή του ως επαγγελματία μουσικό (session) αλλά και δάσκαλο έπαιξαν τα σεμινάρια καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων drummers που παρακολούθησε όπως: Νίκος Τουλιάτος, Κώστας Αναστασιάδης, Νίκος Καπηλίδης, Στέφανος Δημητρίου, Ανδρέας Μουζάκης, Γιώργος Μεταλληνός, Αλβέρτος Παναγιωτόπουλος, David Garibaldi, Paul Verdico κ.ά.

Διδάσκει ντραμς και κρουστά από το 1996.
Διδάσκει και στα Αγγλικά.

Εξασφάλισε θέση

Τιμές

Κύκλοι 4 μαθημάτων:

45 λεπτά 60 €
60 λεπτά 80 €

Μεμονωμένα μαθήματα:

45 λεπτά 19 €
60 λεπτά 25 €

Προσφορές

  • Δωρεάν αρχική 15λεπτη γνωριμία με τον καθηγητή
Κλείσε μάθημα
100% εγγύηση ικανοποίησης

Αφήστε Τον Εκπαιδευτικό Μας Σύμβουλο Να Σας Βοηθήσει

Μπορούμε να σας ταιριάξουμε με τον ιδανικό για εσάς καθηγητή και να σχεδιάσουμε ένα πρόγραμμα για τις ανάγκες σας.

Εξασφάλισε θέση

Τιμές

Κύκλοι 4 μαθημάτων:

45 λεπτά 60 €
60 λεπτά 80 €

Μεμονωμένα μαθήματα:

45 λεπτά 19 €
60 λεπτά 25 €

Προσφορές

  • Δωρεάν αρχική 15λεπτη γνωριμία με τον καθηγητή
Κλείσε μάθημα
100% εγγύηση ικανοποίησης

Σχετικά Μαθήματα Μουσικής Online